2020. március 29., vasárnap

Gyorskeresés

Weekend

Írta: | Kulcsszavak: jóhét . pörzse . emotional . libárdi . szig

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Szóval itt egy újabb hétvége, tele izgalmakkal és kivételesen ez a hétvége 3 napos lesz.
Ezúton is gratulálok a mozdonyvezetőknek, hogy a mai Szolnok - Budapest vonalon fennálló 20-30 perces késések után van pofájuk sztrájkolni. Addig talán nincs értelme a munkát beszünteni, amíg annak a minősége nem jó. Az utazási körülményekről nem is beszélve, mert ugyebár szép tiszták a vonatok is.
De hála nekik hétfőn nem megyek suliba, hanem helyette vásárolni valamerre, mert itt a karácsony, és öcséméknek még semmit sem találtam. Meg szeretnék egy jobbfajta hajvasalót is, a jelenlegi vékony csöppet és már sok vihart átélt, ideje lenne váltani.

Ami viszont ma baromira tetszett, az a havazás volt, ami pont arra volt elég, hogy mindkét tetőablakomat befedje, majd elegánsan odafagyjon, így az orromig sem látok majd holnap délelőtt, pedig Bognak kéne fotózni. Meg gitározgatni is kéne, mert olyan szinten el voltam foglalva a héten, hogy ezekre nem volt idő.

Nagyiméknál voltam, és ott hát picit hiány van a netben, de sebaj, túléltem. Legalább tudtam tanulni, és az átlagom sokat javult. Már úgy néz ki, hogy nem lesz kettesem félévkor, bár még sok minden múlik a SZ.I.G lelkesen szivató tanári karán.

Apropó Esszájdzsí. Ma bejött hozzánk az igazgatóhelyettes egy órán keresztül arról dumálni, hogy mi nem az az osztály vagyunk, akinek a felét ő tanította. Vicces volt kétség kívül, már majdnem elsírta magát a kis emotional man, de arra még volt ereje, hogy megkérdezze, hogy én új vagyok e az osztályban... Sokat változtam 1 év alatt, de ennyit nem!

Durván csak annyit, hogy elég sok dolgot kipróbáltam a dohányzástól az érvágásig, de egyik sem ragadott meg úgy igazán. Csak a hajvasalás meg a vizipipa. Semmi több...

Na megyek, még fel kell raknom egy képet iWiW-re, amit ma csinált rólam meg két csajról Pörzse Sándor ifjú sarja, Virág, aki főállású osztálytárs, másodállásban pedig ősmagyar. De se baj, ilyen is kell. Én is magyar vagyok, sőt a Székely himnuszt is vágom nagyjából, de nem kell átesni a ló túl oldalára, mert az übergáz is lehet akár.

Hozzászólások

(#1) aBONiE


aBONiE
(csendes tag)

És a kimittudon nem is voltál :U :DD

(#2) PeetWhite válasza aBONiE (#1) üzenetére


PeetWhite
(csendes tag)

Gondolom, hogy milyen sokat veszítettem...
Nézni a Rutait meg a Petrát szenvedni. Nincs az az Isten, amiért én egy ilyen előadásra beüljek.

(#3) aBONiE válasza PeetWhite (#2) üzenetére


aBONiE
(csendes tag)

Pedig valószínűleg óriási élmény lett volna:D
a Petra még aranyos, ahogy ott szenved a versekkel, nade a Rutai az úgymond '"kabaréjával"
hátőő
sz@rszánalom

(#4) PeetWhite válasza aBONiE (#3) üzenetére


PeetWhite
(csendes tag)

Mostmár akkor érted, hogy mért hagytam ki?

(#5) aBONiE válasza PeetWhite (#4) üzenetére


aBONiE
(csendes tag)

perszehogy, eddig is tisztában voltam vele:D
én sem mentem el, volt annál jobb dolgom is :P

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.