2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hetvenhárom

Írta: | Kulcsszavak: 73 . gyúrás . deák bill . salsa

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Újabb egy kiló leugrott, de most már szerencsére nem azért, mert görcsben a gyomor. Eszem, bár jóval kevesebbet, mint régebben, de eszem normálisan, csak mozgok is mellé.

Ja tényleg, gyurma: mell: 8 kg, delta: 6 kg, hát: 7.5 kg, tricepsz: 6 kg, bicepsz: 8 kg. Ezek egykezes súlyok és a széria legalja, aztán 2 kg-onként emelkedik per széria. Nem, nem akarom túlzásba vinni (amitől még úgy is rohadt messze vagyok), de mázlis vagyok gének tekintetében, és ezt most szeretném kihasználni.

Társas salsát is elkezdtem, de továbbra is járni szeretnék a magánórára, amíg az alaplépés nem válik ösztönömmé. Tegnap demóztak a tanárok egyébként kubai és los angelesi salsát is, hát örülök, hogy a kubait csinálom, a másik sokkal nehezebbnek tűnt. Ez sem könnyű, de tényleg egy elég impulzív, erotikus tánc. Cool :-)

Este déjá vu volt, azaz Old Man's + Deák Bill. Jó volt, bár abszolút túl tömött az a hely. Meg most már detoxikálni is kéne egy-egy nap, mert bár bírom, biztos nem jó dolog azért konstans részegnek lenni.

No, a fentiek alapján úgy tűnik, hogy egész jó napom volt tegnap. Pedig nem. De ebből az is látszik, hogy továbbra is minden hozzáállás kérdése. Pedig jól kezdődött, reggel a Pizza Hutban egész összehaverkodtam Zs-vel, aki egy nagyon csinos pincérnő. Ugye a Balog-féle Negyedik Alaptétel, hogy pincérnővel, pultoslánnyal soha nem kezdünk. Aztán az ember mégis beleesik ebbe a hibába. Én leginkább az újdonsült feature-eim (ezt nem részletezném... :-)) próbálgattam, és talán működtek.

Most úgy is piszok szar kedvem van, szerintem beugrom oda egy salátára. Lehet megtenni a téteket, hogy felismerődöm-e. Új fícsúrom, hogy erre azt válaszoljam: naná, nincs kérdés.

Esti update: győzelem! Totálisan felismerődtem, széles mosolyok közepette, rögtön kérdezte is, hogy oda ülök-e, mint tegnap, satöbbi. Dumáltunk megint egy kicsit, ő is kérdezett már rólam (fontos momentumok ezek, amíg az ember eszénél van, hogy oda tud figyelni minden ilyenre...). Ez be is rúgta a mai napomat, reggel óta tök jó a kedv!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.