2019. június 25., kedd

Gyorskeresés

Kutyapisi az autómon!

Írta: | Kulcsszavak: Kutya . pisi . állat . gazda. antoszociális

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Annyira antiszociális lennék, hogy nehezményezem, hogy kedves (?) kutyasétáltató polgártásaim engedik a kutyájuknak, hogy levizeljék az autóm kerekét? Nem, nem kóbor kutya volt, két kutyaállatot vezetett pórázon a drága gazdi. Láttam.

Legközelebb utánaszaladok és rácsurgatok a kutyájára, vagy a gazdi szandáljára, bizisten!

Hozzászólások

(#1) Mulderpapa


Mulderpapa
(senior tag)

Be kell szerelni egy ilyen szerkezetet. :)

"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"

(#2) bolondember


bolondember
(MODERÁTOR)

most erre mit mondjak?

-Lágymányosi utcában nem múlik el, h ne legyen róka legalább egy autó kerekénél.

Azt meg le se merem írni, h én 2 cipőtalp lenyomatot találtam a motorháztetőmön... :Y :O (fiatalok által közkedvelt háromcsíkos)

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#3) Eastman


Eastman
(őstag)
LOGOUT blog (1)

Cseréld le a vasat! ---> [link]

(#4) localhost válasza Eastman (#3) üzenetére


localhost
(Közösségépítő)

Félre értettétek: én nem (csak) a kutyára neheztelek, hanem inkább a gazdájára!

A belinkelt képek inkább a kutya ellen való módszerek.

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#5) CsaBully válasza localhost (#4) üzenetére


CsaBully
(fanatikus tag)

az a gond ezzel a kutapisilős dologgal hogy láncreakció-szerű..
te mozogsz az autóval,leállsz vhol,meglátja a kutya..hmm ez eddig nem volt itt és "idegen szaga" van..hát jelöljük csak meg hogy ide tartozik..azután jön a másik kuty.."nézmá' a szomszéd Johnny itt járt"..naná hogy felüljelöli,ő se kissebb kan...
esetleg vhová máshová mész tovább a járgánnyal,ott meg szintén idegen szaga van/másik kuty szaga van..szintén felüljelölik..
kizárólag a gazdák felelőssége hogy ne engedjék rávizelni a kan kutyát..
ha mégis összejött jobban teszed ha vmi fertőtlenítős vizzel lemosod mert különben újra "felüljelölik" majd :R

írom ezt úgy hogy kan kutya tulajdonos vagyok és bizony velem is előfordult a múltban hogy végignéztem ahogy oldalba csurgatja a blökk a kocsikat..

Referencia: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=CsaBully ..Írj privátot,ha fel akarod venni velem a kapcsolatot.

(#6) edipqe


edipqe
(senior tag)

vegyél garázst! a problémákat a gyökerüknél kell megszüntetni, de az a nehezebb, néha a legokosabb kivédeni, ezt szokta volt mondani a mesterem, érdemes megfogadni :R

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#7) pee13


pee13
(senior tag)

Ennél sokkal borzasztóbb, hogy mi általában a mészöly utcában állunk meg (XI. ker) és pár éve volt valami bazi nagy ricsaj, és persze a riasztónk üvöltött. Megyünk le, szerencsétlen mazda oldalába bele van b*szva egy sörösüveg, mellette cserepek. Persze ember a környéken sincs, de akkora kráter lett a kaszniban, hogy órákig kalapáltam és gitteltem kifelé és így se tökéletes.. Másik meg, hogy pár éve feladta a riasztó a harcot, már csak villogott a ledje meg merítette nagyon az akksit. Mondom akkor cut the red wire, és dobtam a kukába.. Persze rá 2-3 héttel megyünk le, zenta utcában parkolunk, ahol van egy kocsma is(gondolom ott dolgozik az illető vagy valami) gombok felhúzva jobboldali zár az amúgyse volt százas mert ezelőtt is meg volt feszegetve és persze gyakorlott kezemmel perc alatt ki tudtam nyitni akármivel ami kemény és belemegy a lyukba.. Na mindegy megyünk faterral lefelé, ajtók nyitva, ülések hátratolva, cigicsikkel tele az egész fülke. Nem vettük észre, csak pár hónap múlva hogy hiányzik a kocsiból a kompresszor(olyan kis 12 voltos bizbasz tudjátok).. NA BMEG!! Ez nem volt még elég, megint eltelik pár hét, sehol máshol nem tudtunk parkolni, rádió eltűnt.. Rendőr kihívása, sztori előad, azt mondja kapásból tudna vagy 20 embert aki a környéken dolgozik.. Kiloptak maj később egy szemüveget is, meg megint üldögéltek benne.. Az eszem megáll a rendőr meg azt mondja tudnak kapásból 20 embert.. Na szép.. Amióta beletettem egy villogó ledet meg felragasztottam az ablakra riasztós matricát azóta nincs gond.. Mondjuk nem is álltunk abban az utcában.
Jah, meg a riasztónak volt egy különálló immobilizere, amit kézzel is lehetett kapcsolni off és auto állásban. Ugye auto állásbn várja a jelet a riasztótól amit persze nem kap meg, ezért nem lehet beindítani. Mindig bekapcsoljuk, 22 éves a járgány, de hátha valaki mégis el akarná vinni.. Egyszer feltűnt, hogy nagyon nehezen indul be (persze ismételten kocsmás utca), kiérünk a telekre elkezdek szórakozni az imm-el.. Feltűnik hogy uygan nem teker a generátor, de pislákolnak a visszajelző lámpák, TEHÁT NYOMJA A BENZINT ÉS PRÓBÁL GYÚJTANI!!! Valaki mégis el akarta vinni hogy basznám szét a tetves fejét!!!!!!!!! :((( :((( :(((

[ Szerkesztve ]

"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan

(#8) spirit007 válasza edipqe (#6) üzenetére


spirit007
(őstag)

Gyökerüknél ?
Akkor ez rossz válasz .
A helyes : költözzön el ...az országból . :)

Íráshoz :

Korábban egy olyan parkolóban álltam a járgányommal , ahol a kocsi orránál egy 2m-es zöld sáv volt .
Nos rendszeresen húgyoztatták a kocsim lökösét a kutyákkal (szerintem se a kutya a hibás) .
Gondolkodtam , hogyan lehetne elintézni kultúr módon a dolgot , és egy alkalommal megkértem az egyik "gazdát" , hogy ne a kocsira csináljon már a kutyuli ...
Erre másnap reggel a bal oldali fényszórón egy rakat kutyaszar fogadott .
Szerencsére esős időszak jött és pár nap alatt lekopott a cucc .

Következő alkalommal elmeséltem a "gazdinak" az esetet , hogy "valaki" odaszaratta a kiskedvencét stb. majd hozzáfűztem , hogy ráállítottam egy webkamerát a kocsira és figyelni fogom ki az elkövető .
Persze nyomta a hitetlenkedő műdumát , hogy micsoda emberek vannak stb és sopánkodott , hogy "dehátmitlehetcsináálni" .
Nos elmeséltem neki , hogy rendszeresen horgászom és fixen a csomagtartóban tárolok egy gyalogsági ásót ... majd felvázoltam mi történhet a kutyulival .

Azóta max. mutterék kutyája pislant valamelyik kerékre ha náluk járok ;)

(#9) zfarkas válasza pee13 (#7) üzenetére


zfarkas
(senior tag)

Élmény volt olvasni!

Raw Dark Pure

(#10) localhost válasza edipqe (#6) üzenetére


localhost
(Közösségépítő)

[edipqe ignored]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.