2019. június 19., szerda

Gyorskeresés

hóesés.

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Szombat.A hajnali hóesésben menni dolgozni..élmény.Este..hm..azt hiszem jó este volt.Igaz,hogy nem tudunk csocsózni,de a martinis vodkát szeretjük.Új emberek.És mit szólnál ha elindulnánk az X-faktorba?Vagy inkább igyunk még egy martinivodkát?:)
Vasárnap..hajnali kezdés a tescoban.aA fáradtság messze járt.aztán névnapozás.
Ma..este El Clásicó.Barcelona.(L)

És minden egyes lépést lehetett hallani,amit a sárga tornacipős lány megtett a hóban.A hó szállingózott.Az idei év első hóesése.A látvány magával ragadta,ahogy a gondolatok is.A télies hangulat felülkerekedett a mindennapos gondokon.Ahogy esett a hó,és a fákon már világítottak a mindenféle színben pompázó fény sorok,egyre jobban fejébe ütött a gondolat: Tél van.
Az érintések,a mozdulatok,a szavak megmaradnak.
Az érzések..azok sosem múlnak?
Amikor a lélek a törésvonalak mentén táncol,csak egy ócska gondolat is kizökkentheti a pillanatnyi elmezavarból,vagy..?Van más választás is.
Az ablakból nézve a kívülálló,a hó esik, a táj fehér,és az emberek,itt-ott megállnak és egy rövidke pillanatra magukba néznek,mert néha ez kel,hogy a dolgok visszazökkenjenek a megszokott kerékvágásba.
A cigaretta füst már olcsó kis illúzióként jelent meg a szürke hétköznapokban,mert a boldogság átvette a megszokott hétköznapokat.és ha nem megy a változás?
És a felismerés: héé..világ mi van veled?És a válasz rá..megtalálod a mindennapokban.

Távolság.Akadály.Hóesés.Séta a parton a nyári naplementében.És kéz a kézben séta a hóesésben.Furcsa játék.érzések?Furcsa,de boldogító.Mosolyra késztet.És a hó csak esik tovább..
A sárga tornacipős lány pedig belépett az ajtón.Cipője talpa havas volt,és a fejében pedig tisztázódott néhány gondolat.
Most jó így.
Ilyen,amikor a pillanat magával ragad.vagy csak a hiány késztet az írásra?Képzelőerő.

Köszi,hogy benéztél.:)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.