2022. november 28., hétfő

Gyorskeresés

Veletech modding verseny nevezés

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sziasztok!
Alábbi személyes bejegyzésemet azért hoztam létre, hogy nevezhessek az idén tavasszal megtartandó Veletech! moddingversenyre. Mivel a Logouton eddig egyetlen cikket tettem közzé, nem nehéz kitalálni, hogy melyik átépített gépemmel szeretnék nevezni. :K

A kiindulási alap

A végeredmény

Az Nvidia mod volt a legelső komolyabb elhatározásom, amit sikerült is kiviteleznem. Ki merem mondani, lett annyira színvonalas, hogy bemutathassam ezt a nagyérdeműnek is!

Amit érdemes megemlíteni a gépen történt változtatásokkal kapcsolatban az főleg a hardveres felépítését érinti, de kétségtelen, hogy egy-két eltérés felfedezhető lesz a külsőt illetően is.(Ez maradjon kisebb meglepetés)

Új processzor (Intel pentium G840) és új, dedikált videó kártya ( Asus Gt 630 GDDR5) került a vasba. Tudom, nem egy olyan teljesítmény, amitől elájulnánk, de számomra ez kielégítő így is, és csak hétköznapi dolgokra használom, nincs szükségem az extra teljesítményre.

Aki többet szeretne megtudni az építés menetéről, nehézségekről, vagy csak több képet szeretne látni a végeredményről, ajánlom figyelmébe a címlapos írásomat.

Remélem hamarosan találkozhatok is Veletech

Hozzászólások

(#1) banhammer


banhammer
veterán

Szép.

\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/

(#2) razorbenke92


razorbenke92
senior tag

Már olvastam a címlapos írást kijöttekor, de örülök, hogy láthatom majd élőben is a gépet! Gratulálok hozzá!

Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...

(#3) Kiki18 válasza razorbenke92 (#2) üzenetére


Kiki18
őstag

Nagyon köszönöm,találkozunk ott személyesen Veletech! :)

(#4) Bjørgersson


Bjørgersson
félisten

Aztarohadt! Nagyon baró lett! :K

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Kring Angel-M ergonomikus irodaszék eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bjorgersson/index.html

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.