2023. február 5., vasárnap

Gyorskeresés

Iqua Snake 2 teszt

Írta: | Kulcsszavak: iqua . snake 2

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Először amikor olvastam a mobilarénán ennek az eszköznek a tesztjét, akkor nem is gondoltam ,hogy mennyire hasznos és praktikus is egyben.

Tehát a mobilaréna felajánlotta nekem, hogy tesztelhetem egy hétig, csak át kellett vennem a Young B.T.S.-nél.Kicsit viccesre sikerült az átvétel, mert nem attól kaptam meg akivel beszéltem telefonon és azt hitte, hogy nem is mentem el érte, de végülis csak adminisztrációs probléma volt, a lényeg, hogy meg van a szerkezet.

Kibontás:
Nem tudom, hogy én voltam béna,de a doboz elég nehezen akart kibontódni.
De belül minden meg volt , én csak igazábol egy mini usb töltőt hiányoltam a csomagolásból, mert ennek hiányában csak a szivargyújtórol tudjuk tölteni.
De aztán ezt is sikerült beszereznem.

[kép]

Beszerelés:
Ez is roppant mód egyszerü volt, 3 csavar szükséges a fejtámlához való rögzítéshez.
A csavarokat kézzel csavartam be, de a legjobb megoldás egy 100 Ft -os lett volna, mert pont olyan vastag. A beszerelés nem vett igénybe 5 percnél több időt

[kép]


Párosítás:

Először azt hittem, hogy fel kell tölteni teljesen,és csak akkor lehet használni, mert hiába próbáltam párosítani a telefonnal, de az sehogy se látta. Aztán jobban megnéztem a használati utasítást, és rájöttem, hogy a némítás és a bekapcsoló gombot kell egyszerre lenyomva tartani és ezután pirosan és kéken fog villogni a led. Természetesen igy már megtalálta a telefon a kihangosítót.

Használat:

Tehát most már látják egymást tökéletesen, ezután már csak telefonálni kell.
A zajszűrése kifogástalan, még a szirénázó autót se halloták a vonal tulsú végén,viszont a hívott félt nem minden esetbe lehet jól hallani, de ez inkább csak annak volt köszönhető,hogy nem vettem feljebb a hangerőt. A hangszórok elég szépen szólnak,kipróbáltam zenelejátszásra is alkalmas.Bár nem egy csúcs szuper hangzása van, bár nem is vártam el tőle.

[kép]

A felvevő gomb viszont nem esik kézre, egy kicsit nyulkálni kell, hogy megtaláljam és meg tudjam nyomni.
A sokat vitatott lehajtható rész pedig egyálltalán nem zavaró vezetés közben, olyan mintha ott se lenne. És nem hiszem, hogy balesetnél bármilyen sérülést okozna, mivel egy kicsit még lötyög is .Szóval nagy valószinüséggel,nagyobb erőhatástól egyszerüen letörik.

[kép]

Összegzés:
Nagyon korrekt kis Bluetooth kihangosító mind a szerelhetőséget,használhatóságot tekintve. Egy Suzuki Ignisbe van beszerelve és egy Nokia 6230i vel van használva.
Az ára se olyan vészes, bár a kisker ár és a nagyker ár között elég nagy a diferencia, de ha a teszt végén felajánlják megvételre akkor 24 ezer Ft ért elgondolkodunk rajta.

Köszönet a készülékért a Young B.T.S-nek és a Mobilarénának is.

Hozzászólások

(#1) Jégkokó


Jégkokó
veterán

Azt hiszem minden fontos dolgot megemlítettem ami a használat során felmerült :)

A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#2) cousin333 válasza Jégkokó (#1) üzenetére


cousin333
addikt

Tulajdonképpen miben jobb ez, mint egy bluetooth headset? OK, hogy sztereóban hallod, meg ki van hangosítva, na de ennyiért?

Nézegethetnéd az előző cikked kommentjeit is, mert akad hiba az írásban. Ahogy ebben is, pl. pont után space kell...

"We spared no expense"

(#3) Jégkokó válasza cousin333 (#2) üzenetére


Jégkokó
veterán

Ha összehasonlítod az olyan kihangosítókkal,amik be vannak rendesen szerelve meg kábelezve a műszerfalnál,akkor azért egy csomó pénzt ki kell fizetni csak,hogy beszereljék.Meg volt alkalmam olyan BT kihangosítóval találkozni,ami be volt építve és a hangszórókbol szólt, de iszonyatosan torzított és alig lehetett érteni amit a másik mond

A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.