2023. február 5., vasárnap

Gyorskeresés

Bolond ex

Írta: | Kulcsszavak: bolond ex

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sokat gondolkoztam azon, hogy vajon megírjam ezen ezt a cikket. De a hazug, ex és a netes ismerkedési történet után arra gondoltam, hogy van létjogusúltsága ennek az írásnak is
Szóval a történet lassan 3 éve történt, 2004 áprilisát írunk, nem régen lett internetem otthon, így belevetettem magamat az internetes ismerkedésbe, persze több-kevesebb sikerrel.
Aztán április elején a chaten rákattintottam egy lányra, aztán elkezdtem vele mindenféle dolgokról beszélgetni, de én hülye már az első beszélgetés után megadtam a számomat neki.
Persze lehet azt mondani, hogy még nem nagyon volt tapasztalatom az ilyen fajta ismerkedésbe. Aztán nagy megdöbbenésemre nem is olyan sok idő múlva válaszolt, aztán pár hét múlva megbeszéltünk egy személyes találkozót, de róla nem láttam képet csak ő rólam, szóval elég kétesélyes volt a dolog. Majd találkoztunk, és minden tök szép és jó volt, egészen addig, amíg bele nem nézett az e-mail fiókomba, mert elmondtam neki a jelszavam. És talált benne pár fényképet mindenféle netes csajoktól. De tudvalevő, hogy ezek mind előtte voltak és még nem töröltem ki mindent, ami azelőtt történt. Na ebből hatalmas nagy balhét csinált, hogy én mit képzelek magamról, hogy mindenféle csajjal kavarok a háta mögött. persze aztán sikerült megnyugtatnom, hogy nincsen semmilyen másik lány rajta kívül. De már itt fel kellett volna tűnnie annak, hogy a csaj enyhén szólva is betegesen féltékeny.
Majd megtiltotta nekem, hogy akár csak egy lánnyal is szóba áljak, töröltem az összes csajt MSN- ről, és a chatre se mentem többet. Eezek a dolgok még az első pár hónapban történtek.
Aztán egyszer bejelntette hogy ezen túl állandóan szemüveget kell viselnie. Teljesen ki volt borulva, hogy el fogom hagyni és összejövök egy nem szemüveges lánnyal, persze mondogattam neki, hogy a szemüveg semmin nem fog változtatni. Megjegyzem sztem ezt nem, hitte el nekem. Állandóan féltékenykedett rám, azt hitte, hogy nekem itt ahol lakom, több csajom is van, és akkor vagyok velük, amikor eljövök tőle. Persze bizonygattam neki, hogy nincsen semmilyen másik lány, de folyton azt ismételgette: milyen ronda és dagadt, és hogy undorító a teste, meg lógnak a mellei. Egyszer aztán nagyon csúnyán összekaparta magának a melleit,és megmutatta nekem, de még itt se esett le, hogy ezzel a lánnyal vmi nem oké, én megint csak bizonygattam , hogy nekem tetszik úgy, ahogy van, de persze nem hitte el nekem. Aztán egyszer már ott tartottunk, hogy nálam volt, a szüleim tök rendesek voltak vele, minden, ahogy kell. Aztán másnap előállt nekem azzal a telefonba, hogy vmi nagyon fontosat kell megbeszélnünk,és hallottam a hangján, hogy sírt. Még aznap találkoztam is vele, mikor is bevallotta nekem, hogy nem kéredzkedett el a szüleitől és azok nem tudták, hogy eljött hozzám, persze azt hitte ezért szakítani, fogok vele. Természetesen nem így történt. Egyszer, amikor sétáltunk a parkban és elkapott minket az eső, javasoltam, hogy menjünk el a westendbe, mert az volt a legközelebbi fedett hely, el is mentünk, és kiderült hogy ő még sose volt ott, pedig pesten lakik.Szinte alig ismeri,a várost, leszámítva azt a kerületet ahol lakik. Elhatároztam, hogy mindenhova elviszem, ahova csak tudom legalábbis pesten.
Így jutottunk el a Gellért hegyre is. Miközben mentünk fel a lépcsőkön a szabadság szoborra mutatott és azt mondta: nézd egy bula vmi levéllel. Na ezt a mondását örök tanulságként megjegyeztem. Aztán Valentin nap előtt, persze együtt kellett megvennünk mindig az ajándékot, ezt sose értettem, hogy miért volt jó neki. Szóval mondta, hogy várjam, meg mert venni akar vmit de, én nem láthatom, meg is vette jött vissza, aztán ahogy átölelt beleláttam a papír szatyorba, de semmi konkrétat nem láttam meg. Én azt hittem, hogy egy piros csomagolású bon bont vett nekem. Erre ő megint elkezdett hisztizni, hogy milyen vagyok, hogy meglesem, hogy mit fogok kapni. Egyszer talált pár fogadott hívást a mobillomban, mert azt is ellenőrizte, hogy kikkel beszélek, és persze azt hitte, hogy vmi másik csajok vannak a dolog mögött. Aztán nagyon meglepődött, amikor felhívta az egyik számot és kiderült, hogy a pannon betárcsázós wap száma volt. Egy ideig azt hittem, hogy már rég elfelejtette a nem fogadott hívásos dolgot, amikor mamutba voltunk, ahol akkoriban volt egy ingyenes sms küldő terminál. Pár percre magára hagytam, mert meg kellett keresnem a pláza legkisebb helységét. Amire visszamentem, kiderült hogy minden számra, ami akkor fogadott volt és nem volt név elküldött egy olyan sms-t, hogy szálljanak le rólam, különben baj lesz. Pesze mondtam neki, hogy ezt miért kellett,de konkrétan semmit nem tudott erre mondani csak félt, hogy elvesznek tőle a nála ezerszer jobb csajok. Bizonygattam neki, hogy ez hülyeség, de ő csak nem hitte el nekem. Aztán pár nap múlva jönnek át a bátyámék, és mondja a felesége, hogy kapott vmi sms t a mamut ingyen sms termináljáról, azzal a bizonyos szöveggel. Még nem is említettem, meg hogy volt egy időszak, amikor állandóan azzal jött , hogy majd pár év múlva szeretne hozzájönni és gyereket is,én akkor 19 voltam ő meg 16. Akkor még tetszett volna az ötlet, de mostanára rájöttem, olyan életem lenne, mint Al Bundynak
Aztán telt múlt az idő, míg nem egy napon bejelentette, hogy vége mindennek és szakítani akar. Hát ez maga volt a derült égből a villám csak más számomra, hiszen pont pár nappal azelőtt találkoztunk, és nem láttam rajta semmi furcsát. Aztán utoljára találkoztam még vele, hogy mindent megbeszéljünk, hát ez nem nagyon jött össze, mert teljesen ki voltam bukva.
Aztán egy hónap múlva feljött MSN re, és elmondta, hogy már van kije és hogy mennyire szereti meg ilyenek,és büszkén mondta hogy a gyerek majdnem fogott neki egy kacsát a városligeti tóból, meg megevett vmi papírt. Na innentől csak szimplán pincsinek neveztem, egy kiadós veszekedés utána végleg kitöröltem az MSN-ről. Pár hét múlva írt egy sms t, hogy most hogy már nincsen köd a szemem előtt, hogy undorítónak találtam e a testét. Erre én azt válaszoltam, hogy nem tartottam sose annak, de így utólag belegondolva azt kellett volna neki írni, hogy akkora, vagy mint egy farmotoros busz. És ezzel még nincs vége. Ugy jó fél év múlva bejelölt iwiw-en a pincsije, persze eszem ágában sem volt visszaigazolni, miután leseggfejezett, hogy elengedtem egy ilyen kincset. Aztán megnéztem, hogy fenn van e a myvipen is, persze hogy fenn volt és elég csúnya szavakat írt rólam ahol sértegetett engem és az édesanyámat. Na ezt nem hagytam annyiban, és írtam az oldal adminjának, hogy törölje ki a nem oda illő szavakat. Na akkor döntöttem el, ha valaha meglátom a gyereket az utcán, szó nélkül szájbavágom.

Hozzászólások

(#1) Jégkokó


Jégkokó
veterán

Tudom elég nagy hülye volta, hogy másfél évig bírtam.De igy utólag visszagondolva azért elég durva dolgok is voltak benne

A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#2) DeadMeat válasza Jégkokó (#1) üzenetére


DeadMeat
veterán

Turelmes ember vagy!Engem olvasva a tortenetedet elontott az ideg tole,foleg a vegetol,a pincsis resztol.
Van 2 baratom is akik detto a pincsi kategoriaba tartoznak,az egyik baratnoje pedig mint a te exed.Mindenre ami el s mozg feltekeny.
Soha nem ertettem meg az ilyen foku feltekenyseget.

De nem hulye voltal,szerelmes inkabb,azt meg nem neveznem hulyesegnek.Vagy ha nem szerelmes voltal es megis vele maradtal akkor hulye :DDD

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#3) Calibos válasza Jégkokó (#1) üzenetére


Calibos
addikt

jó hogy nem lett belőled Al Bundy :D

(#4) Jégkokó válasza DeadMeat (#2) üzenetére


Jégkokó
veterán

Azt kifelejtettem az írásból, hogy angyon gyerekes volt még ,igaz csak 16 volt akkor, de engem is gyerekként kezelt, persze talán túljátszottam magamat.
Meg amikor nálam volt pár percre ránéztem a Ph ra hogy írtak e vmit, rögtön beszólt, hogy nem is foglalkozok vele.Bezzeg amikor nála voltam képes volt egyfolytában simsezni én meg aludtam az ágyába

[Szerkesztve]

A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#5) Digital válasza Jégkokó (#1) üzenetére


Digital
addikt

Komám...most fordultam le a székről: amíg bele nem nézett az e-mail fiókomba, mert elmondtam neki a jelszavam :W

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...

(#6) Jégkokó válasza Digital (#5) üzenetére


Jégkokó
veterán

Persze az nem ugy ment, hogy csak ugy megadtam, hanem kiszedte belőlem.Szóval szánt szándékkal sosem mondtam volna el neki.

A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#7) Digital válasza Jégkokó (#6) üzenetére


Digital
addikt

ÁÁÁ én nem árultam volna el :D Én tudom anyóét,bár engedély nélkül nem nézek bele,viszont az enyém kódját 7 lakat alatt örzöm :DDD
Amúgy is a szex/porno oldalakra regisztrálni csináltam egy freemail-es címet ;]

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...

(#8) EQMontoya válasza Jégkokó (#4) üzenetére


EQMontoya
veterán

Minél többet engedsz valakinek, annál pofátlanabbá válik. :O

Mod: root jelszót csak akkor adunk ki, h ha a fegyver csövébe nézel, ott már semmire nem mégy pénzzel. Nekem exem 1 jelszavamat sem tudtam majdnem 2 év után sem.

[Szerkesztve]

Same rules apply!

(#9) Jégkokó válasza EQMontoya (#8) üzenetére


Jégkokó
veterán

Sőt ha ide ült a gépemhez, akkor gyorsan megnézte, hogy kivel mit beszélek msn mert, belenézett a naplózott beszélgetéseimbe is

A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#10) degu


degu
senior tag

Nem egeszen vilagos,hogy mirol is beszeltek?! :F
Nekem egyetlen anyagom,konyvtaram sincs itthon jelszoval vedve /a szeretteimtol/ es megsem volt soha,semmi problema sem ebbol! :C
Lehet,ha paranoias sysop lennek,akkor en is maskeppen viselkednek? :U
En az utos,es titkos jelszovalasztas helyett a szeretteimet valasztom meg jol... :D

verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.