2021. május 16., vasárnap

Gyorskeresés

300k+

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Apró érdekesség a statisztikai adatok kedvelőinek: 3 és fél év telt el eddigi (és vélhetőleg mindörökre) legnagyobb cikkem megjelenése óta, és épp a napokban nézegettem az olvasottsági adatokat, amikor feltűnt, hogy nemrég lépte át a 300 ezres lehívási értéket. Ez azt jelenti, hogy még ennyi idő után is ránéznek páran, bár nyilván sokkal kevesebben, mint megjelenése után, hiszen a 150 ezret már 5 hónap után elérte, a duplázásra pedig 3 évet kellett várni. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ez a lehívás szám 65 oldalra oszlik el, vagyis egy oldalt átlagosan 4615-en tekintettek meg, a kezdőoldalt pedig 40451-en hívták le, vagyis ennyi egyedi olvasó volt, aki legalább részben belekukkantott a cikkbe.

Az azóta megjelent cikkeim már jóval kisebb népszerűségnek örvendenek. Legutóbbi használt VGA tanácsadóm alig több, mint 111 ezer lehívásnál jár, ebből 19646 elsőoldalas megnyitással, a régebbi vasakat bemutató AGP-s cikk pedig csak kicsit kevesebb, mint 78 ezer lehívást tud felmutatni, 12537 elsőoldalas megnyitással. Legnépszerűtlenebb írásom pedig a csaknem 1 éve megjelent processzor tesztem, mely ugyan bevallottan egy félbehagyott project eredménye, de így is érdekes, hogy mindössze 45000 lehívást ért el, kevesebb mint 10000 elsőoldalas megnyitással. Úgy látszik ez a téma nem csak rajtam fogott ki, de az olvasóközönséget sem érdekli annyira.

Jelenleg új írás nem nagyon van készülőben, bár van 1-2 ötlet a fejemben, de már nem biztos, hogy lesz hozzájuk kellő kedv és energia (az anyagi forrásokról nem is beszélve).

Hozzászólások

(#1) quailstorm


quailstorm
nagyúr

Azt a nagy VGA cikket azóta is használom referenciaként, offline is le van mentve :DDD
Hatalmas munka, világszinten is. Úgyhogy maximális respect.

(#2) csasaKKP


csasaKKP
senior tag

Én mindig elolvasom a cikkeid, mindig kiemelkedő és magas szinvonalú írásaid vannak. :K :R
Soha ne hagyd abba! :B

"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"

(#3) Zicokuka


Zicokuka
senior tag

Figyelmetlen voltam,benéztem hát ez 2 gpus szörny.Nekem is régi vágy,csak nem jutok el oda soha :D 2 gpus szörnyem 4870 x2 és 6990 volt.

(#4) Lord Dion


Lord Dion
csendes tag

Én a nagy vga cikket olvastam, mert behozta a google, mikor videokari történelemre kerestem. Mondjuk akkor még nem tudtam, hogy blog és több cikk is származik tőled. Én most pár hétig elleszek velük. :D

(#5) MZsoltee


MZsoltee
veterán

Nagyon hó a 2015-ös cikk. A mai napig használható még, de nagy öröm lenne ha kiegészülne a Geforce 1000-es szériával és az RX radeonokkal :)

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#6) Yutani válasza MZsoltee (#5) üzenetére


Yutani
nagyúr

Tudsz a szerzőnek kölcsönadni ilyen hardvereket?

Régi ISA SB és GUS hangkártyákat keresek saját részre, nem kereskedni! Privizz, ha van valamid! ABIT AU10 is érdekel! #tarcsad

(#7) MZsoltee válasza Yutani (#6) üzenetére


MZsoltee
veterán

Sajnos nem, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy mivel itt van egy relatíve nagy adathalmaz, így kár lenne ha kárba vészne. Még értékesebb lenne, ha ki lenne egészítve. Nem kritika akart lenni vagy követelőzés, de ha esetleg a hozzászólásom egy összefogást indít el és ezáltal az új kártyákból a fórum vagy topic lakók összedobnak, akkor már építő jellegű volt a dolog. Természetesen, ha a szerző érez magában affinitást a folytatásra.

Amim van azt szívesen kölcsön adom egy 7870XT tekintetében, bár nem túl gyakori és Tahitiből már van bőven a tesztben.

Ahogy látom neked van is egy hasznos példány a birtokodban! :D
Sőt az eddigi hozzászólók közül más is! :))

[ Szerkesztve ]

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#8) Yutani válasza MZsoltee (#7) üzenetére


Yutani
nagyúr

...És mit ad Isten, GAI kollégának szoktam is kölcsönadni hardvereket a tesztjeihez, ha éppen van olyanom, amire neki szüksége van. ;)

Régi ISA SB és GUS hangkártyákat keresek saját részre, nem kereskedni! Privizz, ha van valamid! ABIT AU10 is érdekel! #tarcsad

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.