2020. október 21., szerda

Gyorskeresés

A kisvárosi gyilkos visszatérése........

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Nem tudom mennyi itt a Százhalombattai lakos,de páran biztos ismerik,azt a kedves személyt,aki a helyi _T_E_S_C_O_ áruház hátsó kis erdejében,nőket ölt meg,köztük egy régi osztálytársam család tagját is,brutálisan végzett velük,erőszakosan az erdőbe rángatta áldozatát,majd késszúrássokkal végzett vele,szerencsére hamar a börtönben végezte talán 3-4 nőt ölhetett meg,és mit hoz a sors,kedves barátunkat kiengedték.Na most a kérdés az,hogy azt patkányt,aki képes brutálisan bántalmazni a gyengébbik nem képviselőit,és 3-4X,vagy akár többször is elkövette,az képes változni?Érdemes adni neki még egy esélyt,vagy inkább az injekciót kellet volna neki beadni? :F Én sajnos nem hiszem,és annak sem ürülnék,hogy ha visszakerülni ide,és folytatná a karrierjét.Remélem a börtönben kitudódott,hogy miért ül,és "arany" élete volt,és mostantól 2X is meggondolja,hogy egy újjal is hozzáérjen egy nőhöz.Na mindegy most,hogy felszámolták az olajmaffiát,visszatér egy régi "barát".

Hozzászólások

(#1) FatalEror


FatalEror
addikt

szokásos nyitó cucc.......

HardCore is my LifeStyle

(#2) Keeperv85


Keeperv85
nagyúr

Be sem zárnám. Csak annyit tennék, hogy elbeszélgetne vele a dili doki, aztán elengedném. Csak előtte a képét kiadnám mindenhol, hogy "Nézzétek, gyilkos, nincs védettsége, azt csináltok vele, amit csak akartok!" Neki pedig megmondanám, hogy: "Ha élni akarsz, bizonyítsd be NEKIK, hogy méltó vagy élni és megbántad! Vagy senki sem véd meg, hogy levágjanak, mint egy disznót..."

(#3) Lauda


Lauda
félisten

Szerinted ez mennyire valo a logoutra? Ilyeneket olvasni itt, atyam... :W

(#4) baluka26


baluka26
veterán

Ez hol volt helyileg?
Mennyit ült az illető?

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#5) Rypejakten válasza Keeperv85 (#2) üzenetére


Rypejakten
addikt

ez mind szep es jo, ha kozben megoli a hozzatartozoid.

en a radikalis megoldas hive vagyok, golyot a fejbe. igaz, hogy a szemet szemert elv odaig vezet, hogy mindenki megvakul, de az ilyen patkanyok egyszeruen nem erdemlik meg az eletet, meg a gyors halal is enyhe itelet lenne ahhoz kepest, amit tettek, okoztak.

(#6) Keeperv85 válasza Rypejakten (#5) üzenetére


Keeperv85
nagyúr

Szerinted meddig jutna élve, ha nem lennének nyomós érvei? Hmm? Nem hiszem, hogy túl sokáig...

(#7) Rypejakten válasza Keeperv85 (#6) üzenetére


Rypejakten
addikt

maga mar az, hogy kiengedtek, sejteti, hogy azert nem szarral gurit a tag, vagy valamelyik haverja. az ilyeneket barmibol kihuzzak, csak eleg kesst kell valakinek valahol ehhez lepengetnie az ugy erdekeben.
nem hiszek a nepmesekben, hogy majd egy igazsagoszto megoli. ez nem Szicilia, az atlag proli nem fogja a hetkoznapi eletet kockaztatni egy vendettaert.

(#8) Keeperv85 válasza Rypejakten (#7) üzenetére


Keeperv85
nagyúr

Óóó, dehogy is nem. Lenne, aki pokollá tegye a kis életét. Ha ki nem is merné nyírni, kegyetlen nagy szívásnak nézne elébe.
Mert most mivel jobb? Etetik X évig, addig védve van, aztán kijön, mint tiszta lappal szabadult polgár: ismét védve van a törvény által.
Ha azonnal halálra ítéled, az sem nyerő, mert ott meg benne van a tévedés lehetősége is, meg az is, hogy igazán nem büntetés az neki...

(#9) FatalEror válasza baluka26 (#4) üzenetére


FatalEror
addikt

Mármint,hogy hol történtek a bűntények?-Százhalombattán
Vagy,hogy hol ülte le?-Azt nem tudom.
Azt hiszem 5-6 évet kapott.

Rypejakten&Keeperv85
Az ilyennek a halálbüntetés az nem jó,túl gyors,túl egyszerű,viszont ha kap 50 évet egy 2*2m sötét,ablak nélküli cellában,ahol az ideje 90%-t tölti,az már egy fokkal érdekesebb.

[ Szerkesztve ]

HardCore is my LifeStyle

(#10) bambano


bambano
titán
LOGOUT blog

kultúrember nem öl, semmilyen formában, kivéve kajának való.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.