2020. október 20., kedd

Gyorskeresés

CM Storm Devastator-Patkány csinosítás

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Üdvözlöm a nagyérdeműt!
Előre leszögezném,hogy a "terv" amit készült,az a látványtervtől egészen messze áll,inkább azt szimbolizálja,hogy az egér bizonyos részein milyen változás megy végbe milyen anyagokkal.

A versenyre 2 koncepció is született,egy biztos,és egy bizonytalan.Biztos az amit így képről ítélve is el lehet végezni látatlanban,és a bizonytalan,amihez kézben kell fogni az egeret,vagyis bizonyos részeit,és több szemszögből vizslatni,de erről később.

Szóval az "A" terv:

Fő cél,az egér minőségérzetének javítása.(Tudom a képen nem ez látszik)
-A képen szürkével jelzett részek alu borítást kapnának a talppal együtt véve,tehát az egérbillenytűk szélénél,az egér közepénél,és a gumi borítást is szálcsiszolt alu elemek díszítenék.
-Az egér elsőkét légbeömlője vagy lefelé néző alu lamellákat kapna,vagy valami fém rácsot.
-Amennyiben beszerezhető fém szövetes harisnya az USB kábelre
-Az egér maradék műanyag részének fehérre festése
-A logó vagy a fémbe gravírozva,vagy festéssel lenne kialakítva a műanyag felületen
-Új csúszótalpak

A "B" variáns egy abilis szerkezet,telis-tele buktatóval,ezért ez csak az én képzeletem szüleménye.Maga az egér egyetlen fémből hajlított darabként fogant meg a fejembe,ami nélkülözi az oldalsó részeket,tehát át lehetne rajta látni,a nyákot egy fekete plexi takarná,és az egész minimalista stílust követné.De ennek fényében alapos gyomláláson esne át,mivel ez esetben a DPI váltó,illetve az oldalsó gomboktól meg kéne válni,legalább is kevés esélyt látok a megtartásán.Az egér kényelmetlen lenne, a folyamatos nyomogatástól,a csukló-tengely nélküli egérház miatt lehet esély van a törésre is.
Továbbá mint írtam,ezt sajnos monitoron keresztül nem igazán lehet felmérni,és magukat az alkatrészeket sem,hisz magából az egérből kb. a nyák meg az USB kábel kerülne megtartásra.

Összegezve,a nevezésem tárgya az "A" variáns,amennyiben ez is érdekelné a CoolerMastert,és bejutok,akkor nézném meg,hogy van-e lehetőség a "B" variáns elkészítésére,amennyiben ez érdekelné a CoolerMastert.
:R

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.