Figyelem, villámblogolás következik, kettőt pislantasz, lemaradsz.
Kellékek:
Egy kb. alkarnyi jóféle hal, pár szál rozmaring, pár narancskarika (4), kis olaj, kis halak fűszerkeverék (vagy kikevered magadnak).
Halba beteszed a zöldet meg a narancssárgát, a fűszeres olajjal kívülről jó alaposan bekened, sütőbe be, kis lángon fél óráig sül, kiveszed, fotózol:
Kép készült 13:08
Hátán a gerince mellett óvatosan bevágsz, nem éles késsel a csontokról oldalanként egyben letolod a húst, fogyasztasz.
Mutatom a maradékot:
Szálkák száma 1 db, csontok száma 12 db, a hal maradéka felett látható katatón jelleggel elrendezve, kockák meg is számolhatják, többiek csak csendben megállapítják, hogy nem szálkás. Kép készült: 13:28, nem kell vele sokat szöszölni, habzsolva fogyasztható.
Egy baja van, hogy miért nem kettő sült belőle
Köretnek opcionálisan karikára vágott sült burgonya, rizs, egyéb.