2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

WIFI, 3G, 2G (auto ON OFF)

Írta: | Kulcsszavak: WIFI . 3G . 2G (auto ON OFF)

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Kérdéseim és azokra adott válaszaitok összegzése:

1. Amikor a kijelző Off kapcsoljon automatikusan 2G hálózati módra, mikor a kijelző ON kapcsoljon 3G módra, hogy gyorsan menjen a böngésző!
2. Ha WIFI aktív csak 2G hálózati mód menjen alatta, 3G-t tiltsa le. xnace szerint "Ha WI-Fi van, akkor magától tiltja a 3G-t." Ezt sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom...ti?
3. Átfogalmazva: Ha WIFI-n nem csatlakozik akkor 5 percen belül kapcsolja ki a WIFI-t Erre találtam egy megoldást kirakhatunk az asztalra egy widget-et amiben be lehet állítani a keresési gyaroriságot és ezt is. A neve Auto open Wi-Fi connection
4. Ha a képernyő OFF WIFI is legyen OFF és csak 2G hálózaton kommunikáljon. Ez mint a 47599-es hsz ben írtam benne van gyárilag de nekem nem működik! Tesztelje le valaki neki megy-e plíz!

Általatok ajánlott App-ok amik a fenti célok eszközei lehetnek:
Profile Valet (Ez csak a wifi kapcsolgatására jó hely adatok alapján vagy időzítve. Valamint a képernyő időkorlátját, bluetooth, és hangokat lehet. Profilokhoz rendelni. Sajnos hiányzik a 2g 3g közti automatikus váltás.)
Tasker (fizetős)
Network Switcher (ForRedGlory válasza: "Olyat nem talalsz, hogy 3G es 2G kozott valtson sajnos. Az csak akkor lehetseges, ha cinannógél romod van. Akkor az altalam linkelt network switcherben beallithatod.")
Auto open Wi-Fi connection

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.