2020. június 2., kedd

Gyorskeresés

Új hét, új menetrend

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A múlt héten hoztuk azt, amit elterveztünk, bár rövid hét volt az ünnep miatt, de három fontos cikk is született - i8910 HD, Touch Pro2, XP3 vs. B2100. Meg is veregettük a vállunkat, de robogunk tovább.

Hétvégén nálam volt egy GD900, ez überbefosás, tényleg. Részletek úgy 6 órán belül. Egy AMOLED kijelzős Samsung mellett várhattok cikket egy 8 megapixeles LG-ről (nem a GD900 az, egy másik), az új Nokia XpressMusic is nagyító alá kerül, még mindig itt hömpölyög az asztalon egy kínai csoda, továbbá van nálunk két navi.

Tegnap lemondtam a BlackBerry szolgáltatást a kártyámról, eleget tapasztaltam, úgyhogy végre kész lesz a BB cikk is, de az majd a következő héten.

Nagyon várjuk az új Nokia készülékeket (6700, N97), lassan beeshetne néhány új Sony Ericsson is. Samsungból annyi van, mint égen a csillag, érkeznek az Acer PDA-k is lassacskán. Sajnos a Palm Pré csak az USA-ban lép piacra, nekünk még várnunk kell rá, viszont addig is elütjük az időt némi nyereményjátékkal.

Stay tuned!

BTW: van igény valami nagyon genya nyereményjátékra, ha az ajándék csak Mobilarena póló, bögre és kulcstartó? Esetleg Bocha haja, amit most vágatott le.

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.