2019. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Sörözés a MyPhone arccal

Írta: | Kulcsszavak: kína

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Tegnap Bocha hívott fél nyolckor, hogy elugorhatnánk sörözni a MyPhone nemzetközi marketing vagy sales vezetőjével, aki épp Pesten tölt némi időt, és a Speedshop szólt, hogy nem akarunk-e ismerkedni.

Akartunk.

Filip lengyel (mint ahogyan a MyPhone is), és miután kinézett egy free vacsora is (haha), ezért tényleg érdekelt, hogy most akkor mi a helyzet ezekkel a csájná cuccokkal, honnan jönnek (persze Shentzen, mint MINDEN), miért, mennyiért, meg úgy egyáltalán. Úgyis elkezdtem írni egy összefoglaló cikket a kínai telefonokról, hogy tisztába rakjunk pár dolgot, még kapóra is jött Filip.

Nem mondom, hogy összevesztünk, de nem értettünk egyet. Bocha szerint agresszív voltam, mert amikor mondta a srác, hogy tervben van egy Android alapú MyPhone, akkor majdnem kiröhögtem, pláne, hogy szerinte a kínai belpiacon már tök sok Android alapú gép van.

De Filip hisz. Persze, ez a dolga, ezért fizetik, oké. És az a helyzet, hogy azért mondott okosakat. A MyPhone számára tényleg ott egy hatalmas piac, ahová nem tört be senki: lowend, dualSIM. Ez hatalmas luk, és oda ők szépen bemásztak, és tényleg komolyan gondolják, hogy minőségi telefonokkal, korrekt és megbízható supporttal lépnek elő. És eddig bejött. Itthon már több 100 MyPhone talált gazdára, eddig összesen négyet hoztak vissza, hogy nem oké. Ilyen arányra akármelyik gyártó verhetné a mellét, csak ők nem hirdetik, vajon miért.

Szóval azért van ebben fantázia. De hosszú távon nem tudom, hogy mi lesz. Ugyanis mind a mai napig nincs az ARM7-es procira épülő MediaTek platformon kívül semmi működő és megbízható cucc Shentzenben.

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.