2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Előzetes

Írta: | Kulcsszavak: előzetes

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Igaza van a fórumozó olvasónak, a PR tegye a dolgát, bármennyire is béna, mi pedig tegyük a mienket, bármennyire is bénák vagyunk. Itt-ott néhány topikban olykor egyébként is elszórunk néhány infót, hogy mi várható, de most legyen itt egy lista:
- Van két vatta új navi nálam. Egyiken Sygic fut, másikon pedig iGO amigo. Előbbi WinCE 6-os kernelre épül, durva.
- Bocha épp egy két SIM-es karóratelefonnal küzd, Gubro is írt már ilyen cuccról, magam is szívtam vele, most szívjon ő, ez a döntés született.
- Végre megjön az új Airis PDA, bár kicsit drágán mérik, de majd meglátjuk, hogy ehhez képest mit nyújt.
- Baromira várjuk a Nokia E75-öt, ami most csúszott, de már itt toporog a küszöbön
- Szintén várunk két Samsung cuccot, igen egy OmniaHD-t, illetve egy BeatDJ-t... de ezekről még nincs pontos infónk. Legalábbis érkezésük idejét tekintve.
- Szereztünk valami LG-t, Bochanak egyelőre nagyon tetszik, de majd árnyalódik a kép a használat közben, nyilván.
- Breaking! Jön az új NKtel! Ugye a törzsolvasóknak nem kell bemutatnunk?
- Ja, és van nálam 5db BlackBerry, már szolgáltatás is van a SIM kártyámon, nyúzom, ütöm-vágom őket, megkönnyítik az életem, amúgy, de már beszerveztem két szakértőt, akikkel hétfőn ülök össze, hogy fullosan kiokosodjak a témában.
- Aki emlékszik még a Samsung M110 strapatesztre (és mondjuk tetszett is neki), azoknak jó hír, hogy megint lesz telefonunk zúzáshoz, meglátjuk, hogy mit bír.
- Júniusig bezárólag összesen három nyereményjáték is tervben van, de hogy ezek közül mi fog megvalósulni, azt még nem tudom, egy már biztos, de a konkrétumok még titkosak.
- Még mindig készül a szervizes cikkünk is, mintegy másfél órányi videós anyagunk van eddig, kemény diónak ígérkezik a vágás, pláne, hogy még fél órát biztos veszünk hozzá.
- Tegnap megütöttem Bochat Settlers II-ben.

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.