2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Egy partnerség margójára

Írta: | Kulcsszavak: seria.hu

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Kevés dolgon tudom igazán felcseszni az agyam. Az egyik a közlekedés (erről külön postot lehetne írni), a másik pedig az álszentség, illetve az, ha hülyének néznek.

Ez utóbbiról szól ez a rövid tanmese.

Adott egy viszonylag nagynak mondható mobilos oldal, ezek volnánk mi. Természetesen nem mi alkotjuk a hazai mobilos sajtót, vannak hozzánk hasonló nagyok, meg van sok kicsi. A Sony Ericsson valamitől két rajongói oldalt is elbírt, egyik az se-portal.hu, a másik pedig a seria.hu. Ezek utálják egymást, mint a szart, de ez mondjuk engem/minket sosem izgatott igazán, rövid időn belül mindkettő megkeresett azzal, hogy legyünk partnerek.

Legyünk.

Ez abból áll, hogy logócsere, meg átvesznek tőlünk híreket (forrásmegjelelöléssel), meg beszélgetünk emailben, MSN-en, kb ennyi.

Tegnap óta már csak az se-portal.hu a partnerünk.

Marhára prózai oka van ennek, utálom, ha hülyének néznek. Mióta megjelent az X1 cikkünk, azóta ezek megvadultak. Járnak át a fórumba anyázni azok az arcok, akik ott írták az ömlengést, most használtak először huzamosabb ideig WM rendszert, s feljogosítva érezték magukat, hogy beugassanak minősíthetetlen stílusban. Persze, megkapták a leosztást, a seria.hu "vezetője" pedig megírta, hogy bocs, ilyen többet nem lesz.

Nem a francokat.

Sebaj, saját házuk táján tovább folytatták azt az izzadtságszagú, kényszeredett, erőltetett küzdelmet, amivel azt akarták igazolni, hogy ők jobban tudják, s aki nem ért velük egyet az szar, szemét, szar alak. Itt mindig úgy írtak az Arénáról, hogy "egy laptársunk", muhaha. Voldemort, bazze, az.

Ezt a kényszeres küzdelmet sikerült tegnap megkoronázni ezzel. Most nem érdekel, hogy belinkelem s majd mennek oda látogatók, legalább ők is szarrá röhögik az arcukat, figyu. Excel grafikonban került ábrázolásra, hogy melyik készülék mennyi pontot kapott egy szintetikus benchmark teszten (az adatok tőlünk vannak, nyilván, mert szegények még nem láttak WM készüléket eddig), majd ezek alapján sikerül kijelenteni, hogy az X1 a legjobb mobilkommunikációs eszköz ever.

Itt javasolnám, hogy most a komplett stáb, hátizsákostól, húzzon suli után el a Speedshopba, és fogják kézbe az általuk NULLA pontra értékelt HTC Vivat, aztán küldjük Muldert és Scullyt, mert valószínűleg azt a parajelenséget, hogy az említett eszközt a HTC oly módon tudta a gyenge hardverre optimalizálni, hogy röcc nélkül fut rajta a TouchFLO nem fogják tudni agyban feldolgozni. Bizonyára értetlenül állnak majd azelőtt, hogy egy tényleg ósdi hardver (200-as OMAP proci), hogy a bánatba hajt meg így egy WM skint, ha a triplaerős X1 panelkezelésének járókeretes bácsikát idéző tempóját gyorsnak titulálták. Persze, gondolom lenne rá magyarázat: biztos Photoshop.

A magam részéről kiválóan szórakoztam ezeken az írásokon, no comment kategória, küzdjenek csak, ha ez jól esik, hát ki nem szarja le.

Csak közben nem kellett volna a háttérben kifőzni egy nagy kondér rotyogó fost, majd abba páros lábbal beleugrani, hogy beborítson mindent.

A tisztelt szerkesztőség ugyanis levelet írogat a Sony Ericssonnak, mintegy gerillamozgalomként és önjelölt PR/marketing tanácsadóként. Nem ismerem a levél konkrét tartalmát, de idéztek nekem belőle. Sokat. Az, hogy a "Mobilarena tudatos lejárató kampányt végez a Sony Ericsson ellen" még a finomabb kitételek közé tartozott. Az égvilágon mindenki hibás, mi is, az SE PR csapat is, csak egy, egy oldal van a vidéken, amely makulátlan, tökéletes, elkötelezett, objektív, tényszerű és úgy önmagában is csupán azért említhető a "makulátlan" jelzővel egy mondatban, mert azt már nem lehet fokozni, illetve nyilvánvaló, hogy a makulátlannál is makulátlanabb esetre hamarosan köznyelvesedik a "seria.hu-s" kifejezés.

Nos.

Ezek után még természetesen én kaptam udvarias hangú levelet a stábtól, hogy "bár volt egy kis vitánk", de remélik, hogy a jó viszony megmaradt.

Hát marhára nem marad meg.

A partnerség megszűnt. A bandát csókoltatom.

Bog

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.