Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Xbox tulajok OFF topicja

Hozzászólások

(#40892) Bep válasza Micsurin (#40891) üzenetére


Bep
senior tag

Remlem jó a link. Ez 1.2 SX-n. Megjelenés óta fura volt, hogy mindig mikor kocsival közel érek a jelzőlámpához akkor vált, rendőrlámpák 80%-a ilyen nálam legalább is. Ez a részletesség váltás nem csak erre, hanem más tárgyaknál is előfordul az egész világban. Belvárosban van egyik utcán pl. 15 méteről még van egy nagy szemeteskonténer a járda közepén a fele, másik bent az épületben át a textúrán, míg, ha közelebb megyek eltűnik :DDD
(A topikban persze azt írják, hogy fantasztikus az engine, mert nem is látható a lod váltás. Itt fostam le a bokám, mikor közelérek egy tárgyhoz, bárhol és 0,5-1 sec múlva lesz részletesebb.)
A videón háttérben látható "nagy forgalom generátor" is jó ötlet alapjában véve, de mikor nincs foirgalom és a messziben folyamatosan tűnnek el az autók.

[Cyberpánik gyerek és a rendőrlámpa]

Végig követtem az összes pathc változást SX-n fizikálisan, többin összehasonlító videón.
Itt normálisan végig mutatott mindent.

Írja is most 1.2 után: "- As a personal opinion, after having tested Cyberpunk 2077 49 times on 7 different platforms, I believe that the ONE / ONEX versions will no longer suffer appreciable changes in terms of their performance or graphic quality. As for Xbox Series S | X, we will also not see changes until the Nextgen patch specific for this platform and PS5 is released."

Ezt én is így látom. Kimaxolták amit tudtak, több nem lesz belőle.
[link]

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Xbox tulajok OFF topicja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.