Hirdetés

2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#147064) Razermazer válasza #77646080 (#147060) üzenetére


Razermazer
őstag

Igen igen ezzel én is egyetértek de mégiscsak kell valami mérő, ezen a pontom meg notika-val értek egyet.
Az stimt hogy ebben a formában nem jó, én nekem az is elég lenne ha egy szám és egy szín lenne csak bőven elég.
A wows ahogy a kolléga írta, borzasztó ilyen szempontból, ott semmi nincs, múlt hétvégén 30 azaz 30 csata zsinórban bukta volt a legtöbb sebző és legtöbb hajót kilövő egyén én voltam. Degeszre kerestem magam, de a statomat 50-ről letornáztam 48-ra. És ilyenkor úgy ahogy van leteszem kb 2 hétig semmi értelme másnap folytatni, agyhalottak akik semmi nem találnak el ezek között köszönöm nem.

Más:
Tegnap meg wot-ban hát megvolt az első élmény, csapattárs ki akart lőni, teszem hozzá védtem a seggét strv s1-el bokorról bokorra( kiszedtem a type 5 heavy-t aki meg akarta enni reggelire, a buldogot aki körül akarta táncolni és magáévá tenni raktálisan.) Aszongya kinyír mert nem segítek modom tudodkit, magamban mivel nem reagáltam a chatre, alap hogy nálam mod tiltja a csapattárs kilövését ha akarnám se tudnám kilőni, pedig most nagyon elborult az agyam nekem is, jön felém megfordul és lövöldöz e-100 páncélvadásszal. Sose talált el, prohorovkán nem is ér utol, átmentem a másik oldalra ahol a domb van és a végén lehoztam nekik a meccset.
Az egész játék eleje úgy kezdődött, hogy a mi kék amx 50-ünk!!!!!!!! mocskos szavak mellett kilőtte az egyik artynkat, de csak az egyiket, már tudtam hogy elmebetegekkel vagyok összezárva. Végig ahogy tudtam támogattam a csapatot, azért nem véletlen van az az gunmark a tankon tudom mi a csízió, ezzel a döggel.
Az volt itt a probléma tudom, hogy nem mentem meghalni, felmérve taktikusan játszottam csak ez a csökött agyakhoz nem jut el. Mindegyiket feljelentettem ami természetesen semmit nem ér wg magasan szarik rá.

Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.