Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29302) Jamby18


Jamby18
senior tag

Sziasztok!!
Szeretnék én is vízhűtést kiépíteni itthon,a terv már régóta megvan.
Nem a szobát szeretném fűteni illetve hallgatni a radin a ventillátorokat(legalább szobán kívül kerülnének),hanem ki szeretném vezetni a szobából a vizet,tehát szobán kívül lenne a radi és az előszobát fűtené (már amennyire fűtésnek lehet nevezni) de legalább nem a szobát,mert így is nyitogatni kell az ajtót hogy kimenjen a meleg és a központi bekapcsoljon,elég kis szobám van hamar felfűti a gép.
Nah tehát faterral még egyeztetnem kell hogy kifúrhassam az ajtófélfát,nem nagyon örülne neki,talán annak ha ha felvázolom hogy "valamennyire" tudnám fűteni az előszobát ugyanis itt picivel hűvösebb van kertesház lévén sűrű bejárati ajtó nyitogatás miatt főleg ebben a 3-4fokokban.
Tehát számtech. boltba rá is kérdeztem mit tudnak nekem hozni...
Ezek közül mindet [link]
Tehát akik itt jártasak azoktól jó lenne választ kapni itt mi a jó mi éri meg az árát.
Kit-et nem szabad venni az olvastam itt.Igazából amire kellene az AMD proci 5600+ 2,9 gyári órajel,AM2+ foglalattal,szeretnék a az északi hídra is tenni blokkot(Giga MA770-UD3) illetve a VGA-ra 9800GT Gigabyte féle tehát nem ref. így Pl a Zalman 8800 blokkját nem is tudnám rárakni(kondik,FET-ek)
Ezt a blokkot néztem ki zalman-ból jó pár hónapja,csak ilyet már nem tudnak hozni :O [link],illetve a zalman se olyan jó márka már mint amilyen volt,sokak szerint. Én is szívtam vele (mostani procihűtőm is akármennyire szép polírozott ha nem egyenes, 2éve üzemel 1hónapja políroztam és homorú volt szélei kiemelkedtek míg a belsejében volt 1 szép kis üreg.
Gondolkodtam hogy életképes ez a sok cső,mivel szerintem kell hozzá rendesen,így gondolom 2pumpa is kelleni fog!!??
Ötleteket tanácsokat várok!!


Illetve ezt el is felejtettem hogy a moddingolva van a gép tehát a gépen belül UV csüveket és UV folyadékot is szeretnék,tudom kezdő vagyok így először valami szintelen lögyit próbálunk ki,de később ha minden ok akkor fel lehet tölteni ezzel, most nézem nem 2forint a Zalman ZM-G200, házilag nem lehet valami hasonlót kivitelezni?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.