Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Én úgí gondolom hogy VGA kimeneten keresztül összelehet kötni a TV ezzel a kábellel is.
[link]
Nem értek hozzá de szerintem meglehet csinálni.
Csak nem tudom hol lehet kapni Mo.-n ilyen kábelt.Ha találok linkelem....
-
Roberto28
csendes tag
Szia Robi vagyok
Érdeklődnék, hogy sikerül-e megoldanot a számítógéppel való összekötésedet a tv-vel, mert nekem is ez a problémám. Ha sikerült megoldanod segítenél nekem is?
Köszike.
Szia -
Rover623
félisten
Akkor meg tök felesleges volt a beírás...vki véletlenül felhozott egy két éve eltemetett topicot, egy olyan témában, ami n+1 változatban létezik a fórumon, ráadásul van "élő" és forgalmas topicja...az ott taláható információk bőven kielégítik a tudni vágyókat...

Ott linkeltek már bőven mindenféle kütyüt...tán még olcsóbbat is...
-
Rover623
félisten
Nem értelek...

Idézem:
RCA-t hozzákötöttem egy koax kábelhez és rágugtam a koax benenetre, de nincs kép, viszont a pc szerint van tv csatlakoztatva
Ezek szerint a kártyáján van RCA csatlakozás (vagy alapból, vagy már bedugott egy S-Video/RCA átalakítót), vagyis a kompozit videojel már megvan...
Az általad linkelt cuccra tehát abszolut nincs szüksége a kérdezőnek, felesleges, a problémáját nem oldja meg...hogy is jön ez ide...?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rover623
félisten
Kerio, xedos...vak vezet világtalant...jó szitu...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az emberkének régi vágású TV-je van 6 pólusú DIN csatlakozóval (ezt hívták időnként "tuchel"-nek is
).
A probléma ott van, hogy a DIN csak a csatlakozó fizikai kialakítását szabályozta (pl. 13mm-es átmérő, lábak elrendezése 3-14 érintkező esetén), a lábak kiosztását nem.
A gyakorlatban az 3, 5 és 6 érintkezős csatlakozók terjedtek el.
A 3 tűs volt a monó, az 5 tűs a sztereo...mindkét bekötésnél kétirányú a dolog.
A videózás elterjedésével az 5 tűs lett a kép+monó hang, a 6 tűs pedig a kép+sztereó hang...vagy kép+monó hang+video kapcsoló jel...
Ízlés és gyártó kérdése volt csak a dolog...
Az biztos csak, hogy két lába egy kompozit video bemenetként viselkedik, ez elég gyorsan végigpróbálható, szóval nem katasztrofális a helyzet...
-
Kerio
őstag
-
amdni
aktív tag
Heló!
Segétséget szeretnék kérni!
Van egy grungig tv ami elég régi, sajnos sem skart sem rca benenet nincs rajta csak koax és egy kerek dugó 6 tüskével.Hogy lehetne erre rákötni az ati 1300pro kártya tv kinenetét?
RCA-t hozzákötöttem egy koax kábelhez és rágugtam a koax benenetre, de nincs kép, viszont a pc szerint van tv csatlakoztatva.Na szóval remélem tud valaki ebben segíteni!
Előre is köszi! -
delta9
senior tag
Bővebben: link kicsit régi, de lehet, hogy tudod használni
-
Bővebben: link
12-t mondtak rá, hogy annyiért van, de Te megkérdezed egy topikban, hogy létezik-e. kalapot emelek előtted.
-
Szeretnék venni egy notebook-ot holnap, és csak vga kimenet van rajta, de rá szeretném kötni a tv-re is. Úgy hallottam, hogy van valami átalakító, hogy rá tudjam kötni a tv-re is. Ez igaz? Ha igen, hol, és mennyiért kapható?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kuponkunyeráló
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- IZOMKOCKA - HP Z2 Mini G9 - i7 14700 - 32GB - 512GB nvme - Nvidia T1000 8GB
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.05
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)