Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10569) #89309696


#89309696
törölt tag

Vicces, hogy évekkel az apokalipszis kezdete után a random autókat beindítják drótérintéssel akárhol találják. Az akku véletlenül sem merül le fél év után elindíthatatlanra, a kerekek sem laposodnak le. Csak benzin legyen benne és megmenekültek. Immobiliser sem létezik sehol. :D Ugynúgy az adóvevők és kamerák akkujai is tökre bírják.
Igen, a zombibeleket is hiányolom, eleinte nagyon rákaptak erre, hogy kenegetik magukat, most meg jópár alkalommal kimenekülhettek volna, ha bekenik magukat és mégsem tették. Valahogy el lett felejtve. :D

Amúgy most mi is van, Morgan elviszi őket Alexandriába? Ugye nem fog a két sorozat egyesülni? Most nézem majd az 5. évadot, gondolom történik valami elképesztő ami miatt mégsem oda mennek, mert azért az erős volna, ha egyesülnének.

A 4. évad amúgy gyenge volt, az idősíkokban ugrálás meg a csapat szétszedése majd összehozása újra, tipikusan olyan, hogy kifogytak az ötletekből, de még kellett 8 rész, hát találjuk ki rá valami effektust. Nem annyira rossz, mint a WD kapálós évadai, de nagyon megközelítette. Remélem az ötödik emelkedik azért.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.