Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa Joe
tag
válasz
Dhampir #36263 üzenetére
Szerettem volna feltenni az OLR2.5-öt, de nem boldogultam a configurator beállításokkal. Valamiért minden szépen elindult, magyar volt, majd a játék indításakor kivágott.
Elővettem a régebben toltakat. Most éppen a Way in Pripyat fut, de utánna szerintem a Braz jön, talán a Spectrum Project. -
hubai38
aktív tag
válasz
' Tzs , #36238 üzenetére
Nem gond ki játszottam.
shield,ránéztem az oldaladra nagyon szép,látom foglalkozol még a Braz magyarosítással,le is töltöttem és most azzal játszom.
De viszont nem működik a javításos mappa,mármint nem tudtam letölteni,de találtam egy lengyel oldalt onnan szedtem le a cuccokat.
https://stalkerteam.pl/topic/2506-braz-161-merczone-wif-narod-fix-rev-9-opis-linki-i-polonizacja-moda/ -
shield
Topikgazda
válasz
Riot Gin #33635 üzenetére
Nálam pont fordítva van. A HDD-n van a rendszer és az EVO-n a játék. Ugyanannál a játéknál a betöltés sokkal gyorsabb SSD-ről mint HDD-ről. Pl. Braz, Sniper, amikor rengeteg cuccot is tárolok a tárolóimban és azt ugye be kell töltenie.
Ezeknél a meghajtóknál nem lehet betöltési gond. Az AMD prociról nem tudok nyilatkozni, mert sosem volt. Vagyis így nem teljesen igaz, az első PC-m AMD 586-os volt. A régi AMD procik, igaz olcsóak voltak, de sz@rok is. A cimborámhoz dögivel hordták annak idején az AMD-s gépeket, rendbe rakni. Tapasztaltak alapján neki sem volt AMD-s gépe.
Persze ma már más a helyzet. Az utóbbi videókártyáim pl. mindegyik AMD volt és most is azok vannak.
Kb. 1-1.5 éve van 4690K-s procim, azelőtt 3000-es C2D volt, az is vitte a Stalkereket. Ma már talán a videókari a lényegesebb, a mai procik szerintem simán tudják tolni a Stalker igényeket.
De majd mások is véleményezik. -
hubai38
aktív tag
Braz verzio,hol is találom a harmadik szerszámot?
Ja egyépként az orosz oldalról szedtem le ami Riot Gin,linkelt,eddig gond nélkül megy,egy csomó fegyver van nálam majdnem 500-kiló.
Majdnem el felejtettem köszi a linket,Riot Gin.
-
Riot Gin
aktív tag
Shield: Nem működik a letöltési link a BRAZ 1.6.1 a weboldaladon.Itt egy link ha pótolni szeretnéd
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai38 #32801 üzenetére
Ezek szerint nem is veszel exot? Kicsit drága az exo, fél milla.
Ha jól emlékszem, lehet hogy a Brazban volt nagyon jó fegyver a HK16 vagy a 17, a többi modban valahogy gyengébbek. Ebben is a HK17 Sniper gyenge nem beszélve a távcsövéről, mint ha egy karabély irányzék lenne.
Sokáig nem volt meg a szuper fegyver, mert amikor mentem az antenna komplexumba Miron jegyzete után, akkor a létrán mentem le az alagsorban és kipakoltam a hátizsákot és nem volt benne. Azután intéztem csak el az irányítót. Nem figyeltem, hogy Miron szajréja újra aktiválódott, ekkor már benne volt. Eddig nem is használtam, egy Abakannal és a Saiga 12K-val írtottam az ellent. A Saiga távcsővel messziről is szuper, a pókok kapnak is vele.
Most egy As Valt is beiktattam az alfások ellen. Eddig ezzel az OC-12 Tiss-el még sehol sem találkoztam, remélem ráakadok. Látom ez is olyan lőszert használ mint az As Val. -
hubai38
aktív tag
Nem tudom,a brazna van valamilyen hangulata. Az sgm2.2nagyon jó de a hangulat nekem elmaradt.talán a sok rész ami hozzá let csatolva.Vannak modok ami iszonyú kevés,mb-ra gondolok és mégis a legjobbak közz tartozik,példa a sohajok völgye.Ez egy hosszú történet,kit hogy,vagy mivel fog meg a zóna.
-
Erdő
tag
Belenéztem a Braz 1.6.1-be, de fél óra után úgy kivágott, hogy a mentéseket sem lehet betölteni. Új játékot enged kezdeni, de mást nem. A log fájl végén nem látok semmi olyat, ami utalna a hiba okára.
(A modot a rutor.org-ról szedtem le, és Shield magyarítását raktam fel hozzá.) -
shield
Topikgazda
válasz
hubai38 #32290 üzenetére
Tuningolt Brazra én nem emlékszem. Nem kevered valami mással?
Majd én is keresek egy SeregA-Lus Diverzanst, talán az menni fog. B@ssza meg lehet, hogy az orosz CoP-om nem oké, mert a rápakoltam a Horror modot és ennél is mentés betöltési probléma. Pedig az elején ment szépen.
Már neked is össze kellene raknod egy jobb gépet, nem mindent a gyereknek.
-
-
shield
Topikgazda
válasz
Tekagi #31827 üzenetére
Ezek szerint nézd át a fájlokat. Javítás és eladás.
bad_cond = 0.0
buy_item_condition_factor = 0.0
Ezeket keresd a fájlokban és így írd át őket 0.0-ra. Esetleg lehetnek eltérően a fájlok, ezért a környezetben keresd ezeket. Remélem tudtam segíteni.Javítási kondició levétele az elhasználódott eszközök javíthatóságáért
....configs\misc\engineer\stalkers_upgrade_info.ltx
bad_cond = 0.0
-------------------------------------------------------------------------
Eladási kondició levétele az elhasználódott eszközök eladhatóságáért....configs\misc\trade\trade_generic.ltx
trade_zat_b30_stalker_trader.ltxbuy_item_condition_factor = 0.0
(SGM Braz 1611....configs\misc\trade\trade_generic.ltx
\trade_jup_b202_stalker_barmen.ltx
\trade_zat_b30_stalker_trader.ltx....configs\misc\trade\order_traders\ --minden kereskedőnél)
-
törölt tag
válasz
' Tzs , #31819 üzenetére
64 bites motor még nem túl működőképes és csak arra írt scriptekkel megy. A remake meg nem is működik 32 biten, mert 4096 vagy nagyobb textúrák vannak benne. Korábban a Braz 1.6.1-re húztam rá, de sokat kellett konvertálni. A legtöbb textúra felé vagy negyede méretű lett és úgy-ahogy elment.
-
törölt tag
válasz
Antonius1978 #30999 üzenetére
Brazban benne van, de ez ShoC, szóval jó kérdés.
-
törölt tag
válasz
Habugi #30723 üzenetére
Nyugi, én is megszenvedtem, mert egy modra húztam rá (Braz), egy rakás textúrát fele vagy negyede méretűre kellett konvertálnom mert megtelt a játék memóriája.
A random kikapcsolás fixálható, le kell tölteni az új reshade verziót és beállítani hozzá azt.Amit még tudok ajánlani az ez a kombó: absolute | atmosfear | OWR3 vagy AO3.1 Ha nem megy akkor az OWR3/AO3.1 felejtős.
-
hubai1979
őstag
Skacok január óta van fönn a diverzáns mod,semmi gond nem volt vele,visszatöltés,mentés semmi.
Valami a javításokkal ,vagy mit tudom én,csak a két első van fönn,egy páran próbáltátok,ha jól emlékszem még kettö darab javítás volt hozzá,nem emlékszem,hogy panaszkodtatok volna,de lehet nem tudom.
Sőt mikor rátaláltam a braz magyarosítással játszottam és egészen Pripyatig vittem vele,hiba nélkül.
[link] -
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #30356 üzenetére
Na... itt vagyok. 00.40-kor írtam ,hogy majd holnap folytatjuk.
IDE feltöltöttem az elmentett log fájlokat, most ennyi van.
Ebben van minden: Invalid - ogg comment, registry, stb...
! jeles cirill betűs cuccokat, szekciókat hiányol, stb....!!!\szolgálat bázisa mutans roham mapában levő logok, akkor keletkeztek, amikor Janov állomás és a Kőfejtő között levő, azt hiszem Szolgálatos raktárnál kell megfékezni a mutáns rohamokat. Itt akkor tudtam visszatölthető mentéseket produkálni, amikor kirohantam az útra Zulu tornya elé.
A log végén szerintem cirill betűs területre vagy mire reklamálhat.Sokszor úgy láttam, hogy az xrCore.dll-re és társaira is panaszkodott.
Ami még kiakasztóbb, hogy a Braz és a Sniper mentései is behaltak. Lehet hogy 4GB patch-es exe vagy más féle exe van benne és az kever be. Nem megfelelő az indító exe-je? Azt jó lenne biztosra tudni mi okozza a mentés betölthetetlenséget. Itt most valami rohadtul bekever. 3 mod mentéseit nem lehet már betölteni.
Amit írtál a konzol esetében azt nem tudom megcsinálni, mert nem tudok mentés betölteni.
Talán kellene összehozni egy jó registry bejegyzést is az alapjátékokhoz, mert nem telepítem őket, csak átmásolom.
Egyszerre ennyi, átmegyek privit írni neked más ügyben.
-
shield
Topikgazda
Naa, most lett tele a t..öm az egésszel.
Egyszer már újra kezdtem a Diverzanst, igaz akkor sokat szórakoztam a fájlokkal, mert megakartam csinálni, hogy gond nélkül menjen a szöveg kiírása a vicceknek és egyéb dumáknak, az lett a vége hogy nem töltötte vissza a mentéseket. A szöveg kiírás megfagyasztott, amikor a Szkadovszkról lőttem az Alfásokat. Gondolom, akkor amikor jött volna a fegyverhasználatra a figyelmeztetés. Kértem a segítséget a FI-csoporttól, de nem jött.A második újra játszással addig nem volt gond, amíg nem jött a küldetés, a szörny invázió megállítása. Ez a Janov állomás és a Kőfejtő közti, azt hiszem Szolgálatos raktárnál. Ottani mentéseket nem lehetett visszatölteni, ezért harc közben ki kellett futni Zulu tornyához menteni. Ezután jött, hogy janovi ládámnál nem lett jó a mentés, ezért távolabb kellett menni menteni.
Azután a Szkadovszkon sem lett jó, sem a Fűrésztelepen, ahol mentés nélkül kellett megcsinálnom a tízen akárhány zsoldos likvidálását. Nem tudok visszamenni Janovra.
Most már elszakadt a cérna, rengeteg időt öltem az eddigi fordításba és csak a szívás jön. Az mellett a fegyverek rendbe rakásával xFreex segítségével. Kb. 2 éve folyamatosan Stalkerezek, így azért eléggé higgadt voltam. Tudjátok miről beszélek.
Nem tudom, talán rossz CoP verziót használok vagy variálni kellene rajta? Nem tudom.
IDE feraktam a logokat. Van benne 1 memória túlcsordulás, az nem számít. Múltkor már a Sniper és a Braz mentései is betölthetetlenek, az új és a régi rendszeren is. Biztos valami alapvető hiba van, de nem tudok rájönni.
Mindkét vagy 3 dologban szívesen fogadnám a segítséget, mert már nagyon elment a kedvem az egésztől.
Már fontolgatom, hogy hagyom az egészet a francba és visszatérek az elektronika világába.Köszönöm előre is a segítségeteket.
-
hubai1979
őstag
válasz
Antonius1978 #30076 üzenetére
jó kis fegyverek vannak benne,szed le,a braz nagyarosítása működik vele.
Helló sziasztok mindenkinek.
Tudom hogy téged érdekelnek a fegyverek, a modotokhoz jól fog jönni.
-
Telda
addikt
Hali!
A Brazban a helikopterek után lehet maradni?
Itt is megvan a zombis küldetés, meg a katonai bázisok? -
CJ4567
nagyúr
VGA csere után kíváncsi voltam hogy megy a COP, hát nem jött össze, mert ha az opciókba lépnék, crashelek, bugtrap:stack trace:0023:6D767B54 d3d11.dll
0023:6D76753C d3d11.dll
0023:6D713E5A d3d11.dll
0023:0587B8FA xrRender_R3.dll[error][ 126] : A megadott modul nem található.Ráadás, hogy Brazban megy az opciók, de az alap, és a Braz is kis ablakban indul, a taskbaron ikonra kattintva fullscreenbe megy, de új játék/mentés betöltésekor befagy az egész.Sztornó, adminként megy a sima, megnézem hogy megy-e a játék, ha megy, már csak a Brazt kell megoldani.
Betöltéskor elszáll ugyan úgy, befagy.
-
törölt tag
válasz
Antonius1978 #29887 üzenetére
Nem tudom megnézni a képet, de szerintem a Brazban is az van. Megpróbálhatom átküldeni délután, csak net nélkül nem lesz egyszerű.
-
shield
Topikgazda
válasz
#66403328 #29804 üzenetére
A mod alapon is sokszor megszopatott, de ehhez már eléggé hozzászoktam, nem is lenne Stalker.
Amúgy alapban is elég jól néz ki a Braz. Ha sok cuccot halmoz fel az ember, mint én (gyűjtögető), azt sem igen szereti, de ezt észrevettem a Snipernél is.
Egyet amit még meglehetne csinálni, hogy a texturát .db fájlba tömöríteni. Ha jól emlékszem ezt pont a Brazzal csináltam meg ha jól emlékszem. Utána kell néznem, mert mostanában kissé hanyagoltam a témát és már nagyon feledékeny vagyok. Épp ez miatt, hogy ne kelljen a motornak annyira sok fájllal b@szakodnia. -
törölt tag
Több mint 2 év után újra előszedtem a Brazt, most kicsit felturbóztam.
Innen van a mod. Textúra 50%-on van, mert 75/100-on kifut a játékmotor a memóriából. -
Dhampir
félisten
válasz
Aarpok #28987 üzenetére
SGM modban, például a Brazban legalább ki lehet kapcsolni a "túlzásokat", ha valakinek nem a teljesítménytúrázás jelenti az élményt, (habár nem minden opció kikapcsolását hajtotta végre, például bázison fegyverrel nem tudtam közlekedni, lehet, hogy új játékot kellett volna kezdeni).
-
Dhampir
félisten
Játszottam egy darabig a Braz moddal, de egyre többször dobált ki.
Azt is észrevettem, hogy az SGM beállításokban hiába kértem a kézben tartott fegyverrel való járkálást a bázisokon, a játék tudomást sem vett az alkalmazott beállításokról.
Ebben a modban is gyorsan kezdtem gyarapodni, köszönhetően a rengeteg mutánsnak, akik folyamatosan gyilkolták a sztalkereket, nahát, így könnyű volt hozzájutni plusz cuccokhoz.
Például ezért sem látom értelmét annak, hogy majdnem minden bokor mögül ráugrik valami szörny az emberekre. Az alapsztori eme Braz-os sallangok nélkül szerintem "titokzatosabb".
-
prodata2
tag
válasz
shield #28654 üzenetére
L.E.G.E.N.D.A.R.Y kerestem de nem találtam sehol működő linket
Ami nekem tetszett még a Braz 1.6.1
Egy nagy bajom van vele (Q8400, 8GB Ram , GTX 660 ) szaggat a játék FPS lassulás az NPC-nél így el veszi a kedvét az embernek . Eddig csak a stalker misery 2.1.1 volt nálam a legstabilabb az elején volt egy -kettő lagg belépéskor és utána stabilan fut még most is . De szerintem sz összes jó módot kipróbálom és mentem is magamnak -
Dhampir
félisten
-
hubai1979
őstag
válasz
shield #27646 üzenetére
Én mielőt Farkasra megyek vadászni szerzek egy Rpg-ét meg egy bombát, mielőt beszélek vele a kotró halyónál lerakom a bombát ahol épen tartozkodik, beüt a balhé gyors futás robantás,de még így is legalább 5-6 rakéta kell neki.Volt hogy nem beszéltem vele és elkezdtem lőni rá hát úgyjártam mint te.
Riot Gin, a Braz magyarosítása 80 -százalékban jó hozzá.
-
bunyi66
újonc
sziasztok vki lécci segítsen a Brazzal játszom és ezzel a hibával lép ki állandóan
FATAL ERROR[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_section
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 502
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't open section 'wpn_svu 1'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report
mi a meoldás? -
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #27022 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyit fejlesztettek a Brazon? Durva átlátszó zombik mintha abban lettek volna...?
(#27015) hubai1979
Ja, ez a szívatós úttörő, nagyon jó lehet.
-
hubai1979
őstag
válasz
Riot Gin #27021 üzenetére
Ja mindkető jó játék, anyi hogy a Braz vertióban csak a három eredeti helyszin van, az sgm2.1-hez már hozzá adtak egy pár uj helyszint és mindkettőbe fúlra lehet fejleszteni mindent.
A Braz verzió tele mutánsokal jó gránátokal fegyverekel, kicsit kezdetleges nanoexokat lehet venni.
Az sgm2.1 majdnem hogy ugyan az mint az sgm2.2,nekem uncsi kevés a mutáns nin csen benne nagyon kihívás.Ez a szabotőrős dolgot amit föntebb linkeltem nyugodtan kipróbálhatod szerintem menni fog a gépeden.
De úgy kezgyél bele hogy orosz mint mondtam az sgm2.0 angolosítása nem jó hozzá, ja meg itt van kettő darab javitás hozzá.Egyépként én DirectX 9-ben nyomom de így sem lehet rá panasz.
-
Riot Gin
aktív tag
Az SGM 1.7 Braz-ról mi a véleményetek? Illetve ha már ilyet kérdezek, akkor azt is megszeretném kérdezni hogy mi a helyzet az SGM 2.1-el? Abban sok a fegyver + páncél, de lehet őket azért rendesen fejleszteni?
-
hubai1979
őstag
válasz
hubai1979 #27014 üzenetére
Most ezt nyomom,na ebben van élet aztán, a Brazverzió magyarosítása ehez is jó durván nyolcvan százalékban.SGM2.0-verzióra épűló mod durván feltuningolva,ha kiakarod próbálni nem ajánlom hozzá az angolosítást amit az eredetihez készítettek mert ahogy hozzá szólsz Janovon a csajszihoz azonnal kidob.
Egyépként stabíl cuc.
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #26425 üzenetére
Nálam is ez a két hely volt a tűzijáték leszállításánál. A Braz-ban jártam úgy, hogy Kanevszkij hallhatatlan lett. Igaz ott volt 2-3 csoport alfás és én gránátvetővel simogattam őket, gondolom Kanevszkij is kapott az áldásból. A többinél a bomba elintézte. Ha jól emlékszem a benzinkútnál volt egy társa is.
-
shield
Topikgazda
Én is próbálkoztam vele, de ugyanúgy gondom volt vele mint neked. A Braznál működik, de mivel mozaikszavakból rakja össze a híreket, így elég kusza lett sokszor, de azért meglehet érteni a hírt. Végigjátszás után lehetne megcsinálni több száz képmentésből, nagyon nagy munka lenne, ennyit azért nem ér meg. Így is el van túlozva a szavak variálása, meghallottam, észrevettem, észleltem, stb... Ami szerintem a magyarban kicsit már fura és ráadásul oroszból nehéz is jól megcsinálni.
Az SGM-nél próbáltam, apránként fordítani és próbálni, hogy kiszűrjem a hibát, de arra lyukadtam ki, hogy mindegy hogy 20 sor van fordítva vagy az egész,akkor is ugyanúgy crashlet.
Már arra is gondoltam, hogy talán nem mindegy milyen progival nyúlunk bele, vagy elhelyeztek benne valamit, nem tudom miért csinálja.
Santuri biztos tudná rá a választ. -
rétisün
veterán
válasz
Alienhun79 #26261 üzenetére
elég, ha a fájlnévben van pár cirill karakter, már nem akar elindulni a telepítő...annak idején asszem a braz-nál jártam így, átneveztem, aztán jó lett.
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #26243 üzenetére
Majd talán találsz hozzá, annyira azért nem sürgős. A Braz-ban nézem most, itt Thunder "Breakwater" néven van, de itt egyben van a fegyverrel. A Braz-ban bosszantó, hogy nem lehet fegyvereket eladni az NPC-knek. A Sniperben pedig lehet, nem tudom erre van-e már megoldás. Nekem eléggé magas ezek az átírások. Persze az alap amiket általában használunk, az nemprobléma.
SaGa59 erre én sem tudok mit mondani. Az Enot-ot csak elkezdtem, a Snipert tolom, mert ua. (szerintem).
-
shield
Topikgazda
Srácok kérnék egy kis segítséget. A Sniperben van olyan gond, hogy az OC-14 Groza távcsövénél az a gond, ha rázumolok akkor sötétlila a képe. Régebben már volt róla szó, de most nem találtam meg, hogy volt-e rá megoldás. Azt szeretném tudni hol kellene átírni, hogy rendesen működjön. Arról volt szó, ha fekete lenne a kép akkor hiányzik a .dds, de itt nem fekete. Hajól emlékszem még a Braz-nál is ez a gond. Nem tudom, hogy az alap SGM2.2-nél is fent áll-e és az ENOT-nál is esetleg.
Köszi előre is. -
shield
Topikgazda
válasz
Aarpok #26208 üzenetére
A Sniperrel nyomulok, annál simán betudtam kapcsolni a "fegyverek engedélyezése a bázison" opciót, ahogy írtad, de tegnap az ENOT-nál nem találtam. Lehet, hogy csak vakon voltam mint "Stivi"!? Majd megnézem megint.
PeL akkor már alapból működni fog a 3GB patch, nem kell csinálni vele semmit?
Amúgy nem értem ezt a 3GB patch dolgot, pl. megnéztem a Sniper és a BRAZ-t menet közben mennyi memóriát használnak, kb. 4.5-5.5GB volt használatban. Az lehet, hogy akkor néztem amikor kikapcsoltam a lapozó fájlt, már nem emlékszem, de újra megnézem.A BRAZ-nak olyan gondja van, ha nagyon sok cuccot tárolok akkor nem tudja visszatölteni a mentéseket, szűz alapra telepítve sem, de ha új játékot kezdek akkor semmi probléma. Régebben a Sniper is így viselkedett. Észrevettem az újabb modoknál is, pl. amiket SaGa fordított, hogy ott is belassult a visszatöltés és bejött több megakadás is. Ez azoknak gond akik gyűjtögetnek mint én.
Azt hiszem újra kifogom kapcsolni a lapozó fájlt, mert szerintem jobban futottak a modok (8GB RAM).
-
hubai1979
őstag
Eről beszélsz mester [link]
Én toltam egy keveset az sgm2.0- ra épűl,a mutáció burjánzik benne de erősen,a Braz magyarosítása körűl belűl olyan 80százalékban jó hozzá,valahól olvastam hogy 60-küldi van benne.A grafika lenyűgözö,levegőben mozgó vasutivagon meg hasónló látványoságok, Minden féle mutáns,pókok,civilzombik,vizi valamik de nagyon gyilkosak valami sáska szerűség meg mit tudom én. Tuttommal shield apánk javitgasa hozzá a magyarosítását persze ha van rá ideje.
Ha izgalomra vágysz próbáld ki minden képen.
-
shield
Topikgazda
Üdv újra a fedélzeten!
Vissza-vissza töltögetem a régebben kijátszott modokat, és Braznál jártam úgy, hogy nem tudtam menteni, mert kidobott. Nekem is a valami section not available blablát írt ki. Pont akkor próbálgattam a Win7 lapozó fájl kikapcsolását és a mod betömörítést, gondoltam az kavart be, de amikor mindent visszaállítottam akkor sem tudott menteni. Akkor néhány mentéssel régebbit töltöttem vissza és működött. Próbáld meg régebbi mentéssel.Musicking a fullos ENOT-od már be van tömörítve, már nem emlékszem mit írtál róla?
Carasc0 de sajnállak, hogy csak ilyen konfigon futtatod a Stalker modokat.
-
Telda
addikt
A Braz modban volt, amiben extra mennyiségű mutánsok jöttek?
-
rétisün
veterán
válasz
ALLAT001 #25936 üzenetére
én épp a héten fejeztem be (clear sky - magyarítással, meg egy hálózsák meg egy saját hullakizsebelős moddal, tehát gyakorlatilag az lapjáték) de nálam legalább olyan jól ment, mint a CoP.
1.5.10, igaz ez egy repack seregA-lus féle 'változás ideje' moddal egyben letöltött clear sky, lehet azért volt ilyen stabil......
(#25933) xFreex: igen, erről lenne szó, mindig jól jön egy ki plusz pénz
sajnos amíg a clear sky-hoz ki tudtam szedni a modból a kellő fájlokat, a CoP-hoz (dolina shorohov mod) azok nem jók, a többi modokban (braz, enot, stb) meg nem tudom
-
shield
Topikgazda
válasz
RobberBaron #25584 üzenetére
Amikor kiadjátok, akkor nem felejtesz el szólni itt nekünk!?
A másik kérdésem, de lehet, hogy felesleges, lesz hozzá magyar nyelv is?
Amúgy mi szívesen olvasgatnánk a fejlesztés híreit.tzs182 még annyit a "2 perces mozgatás"-hoz, a mentéseket se felejtsd el áthelyezni, főleg ha félben maradt. Legjobb ha az .ltx-ben átírod a mentés helyét a játék mappájába.
HELP: Musicking segítségével, a modok tömörítését gyakorlom, megcsináltam a BRAZ 1.6.1 tömörítését. Na mondom, jöhet a próba, ekkor esek pofára, ezt dobta a log.
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : out_of_memory_handler
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\xrDebugNew.cpp
[error]Line : 336
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Out of memory. Memory request: 2416360 KMost mi a franc lett a baja? Ameddig játszottam vele, nem volt ilyen gondja.
Van valakinek ötlete, hogy most mitől jött ez elő?rétisün én most ezt tolom, bizonyos dolgokat másként csinálok, tanulva a Gladiatorból. Mindent be kell gyűjteni, drága a javítás éa az AS Val-hoz a lőszert meg kell venni. Radarra átjutottam, egyenlőre a katonai raktáraknál nem voltam, remélem hamarosan ad kódot a teleporthoz.
-
hubai1979
őstag
válasz
Antonius1978 #25412 üzenetére
Bocs mester, ez ha jól tudom az sgm1.7 -re épűl.sheld bátyó magyarosítása tökéletesen megy vele amit a braz verzióhoz készített,nem biztos de nekem valami rémlik.Érdemes kipróbálni jó fegyverek mutánsok,pókok meg mit tudom én.Nem tudom miért de nekem iszónyúan szagatot azért is nem játszotam ki.Ez biztos hogy az amiről beszélek már biztos.
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #25393 üzenetére
Neked most érdemes lenne még 8GB RAM-ot venned. Végül is összeállt a géped, érdemes lenne még erre áldozni. Mert az oké, hogy gyorsabban betöltődik a játék és talán kevesebbet is szaggat, de ha az egész játék RAM-ból futna az azért egész más lehet, főleg ugye az SGM2.2 modoknál, Sniper, BRAZ, stb..
Az azért teszik ezeknél a modoknál amiket mostanában tolunk, hogy eléggé stabilak és nem igen szaggatnak.
Megnéztem amit régebben írt nekem Musicking, már 8GB-tal is érdemes kezdeni. A fullos ENOT 7.3GB-ot eszik 1GB-os videó kártya mellett. Ő még ráadásul vissza is tömöríti a gamedata mappát .db fájlba, mert az X-Ray Engine sokkal gyorsabban kezeli. nekem még nem jött össze a tömörítés, valószínűleg az op rendszer miatt. Azt mondja neki semmi problémája a futással, amióta így használja.Dhampir az elsőnél próbáltam összeszedni a lóvét, semmikép nem jött össze, így likvidálni kellett őket. Még azt hittem, hogy keresek pénzt az éjszakai vadászatnál, tátottam a számat amikor elakartak intézni.
hubai1979 múltkor én is benéztem.
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #24458 üzenetére
Igen, eléggé cső szerű a mod, de legalább nem az 10x kijátszott pályák.
A sok gauss fegyvert felszedem és még is üres marad a markom.Ezek a gaussok olyanok mint a kámfor.....
szerk. egy darab gauss megmaradt a tatyómban.
A BRAZ-ból jól ismert gauss.
Igaz nagyon le van amortizálódva 15E a javítási költsége. -
rétisün
veterán
kifutottam a mod-időből, itt vannak sgm térképek, szép nagyok, részletesek, hátha jó lesz (gps konduktort ne keress, a brazból asszem kihagyták)
-
Dhampir
félisten
válasz
miklos3391 #24069 üzenetére
Shield honlapján a Braz 1.6.1/Helyszínek képgyűjteményben (Zaton, Jupiter, Pripyat) megtalálod.
-
rétisün
veterán
válasz
miklos3391 #24071 üzenetére
van egy ilyen megoldás, illetve van egy mod, ami kifejezettem ilyesmire való, voron néven volt róla szó itt is régebben, nem tudom link van-e hozzá...
mod: asszem ez volt az.
mod2: most, hogy nézem Dahmpir hsz-ét, mgeg shield oldalát, rémlik, hogy az brazban is ott lehetnek a szerszámok, mint az sgm mdokban? volt egy elég jó, részletes térkép az sgm modokhoz, de most ahhoz se találok linket
-
miklos3391
csendes tag
Üdv stalkerek!
Játszott valaki az SGM braz moddal? Nem találom benne a szerszámkészleteket. -
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #23849 üzenetére
Ennek nagyon örülök, hogy elkezdted a G.L.A.D.I.A.T.O.R. II fordítását. Frissen van már telepítve és várom a fordítást.
hubai1979 barátunk szerint nagy mértékben jó a BRAZ 1.6.1 fordításom a [Diverzáns]-hoz, ezért tegnap neki álltam hozzá igazítani. Néhány apróbb fájlt már megcsináltam. Nem tudom mikor lesz kész, kissé kiborít ez a munkarend.
Ha elakadok az orosz szöveggel, akkor fordulhatok hozzád segítségért? -
hubai1979
őstag
Expression : !m_error_code
Function : raii_guard::~raii_guard
File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
Line : 748
Description : e:\braz telepít\gamedata\scripts\sound_theme.script:610: bad argument #1 to 'select_next_sound' (interval is empty)Ez megint mi a retek.Jön a kitörés annyi.
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #23470 üzenetére
Köszönöm a javított fordítást! Mind a két verzióban kipróbálom (sima mod és a RePack by SeregA-val is).
Javítgatás és módosítgatás talán még félév múlva is lesz, legalább is magamból kiindulva, pl. BRAZ..
rétisün én ott abba hagytam az AMK-t, amikor le kellett volna menni a pincerendszerbe és ott állandóan kidobott. Majd 1x újra kezdem, mert már nem nagyon emlékszem rá.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Dhampir #23354 üzenetére
Majd mindenkepp Linuxot akarok, szoval akkor majd siman ki tudja hasznalni a 4 gigat, ez a lenyeg.
Igen, epp azert kerdeztem ra, mert ugy derengett, hogy te probalkoztal a Linux alatt jatszani, es nem tevedtem a hivatkozasaid alapjan.A hetvegen majd kiprobalom a Brazt.
-
Dhampir
félisten
válasz
Antonius1978 #23353 üzenetére
AMK és az Ol 2010 simán futott Linuxon.
Ehhez képest mostanában Windows alatt állandóan összerogytak.
Mindenesetre, ha Windowshoz vagy szokva, akkor ne bonyolítsd meg a játékot Linuxszal. Játszani sokkal egyszerűbb Windows alatt. A 32-bites Linux PAE-kernellel 64 GB memóriát is fel tud használni, de hogy ezt miként teszi a gyakorlatban, arról nekem gőzöm sincsen, talán a Linuxos topicban meg tudják mondani.
Braz: Zatonban futottam egy jó félkört, a leégett falu alatti barlangok felkutatása és túlélése után már a Szkadovszkon a Kitörés után megint lefagyott a játék X Ray Engine hibával.
A Braz ennyire bugos általában?
-
Dhampir
félisten
válasz
Antonius1978 #23342 üzenetére
Az AMK nem indult el, kidobott, de a Brazba belekóstoltam. Sajnos többször lefagyott, crash-elt. Néztem, hogy felzabálta a memóriát (32-bites Windows 7 alatt futtattam). Majd 64-biten is ki szeretném próbálni, ott már hozzáfér a teljes memóriához.
-
kekeeci
senior tag
válasz
Antonius1978 #23264 üzenetére
Hátha így sikerül:
magnet:?xt=urn:btih:4b045eb631b6b4950e186361510c4e50e851911e&dn=rutor.org_S.T.A.L.K.E.R.%3A+%D0%97%D0%BE%D0%B2+%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%BF%D1%8F%D1%82%D0%B8+-+%D0%A1%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%BA%D0%B0+Braz+%5Bv1.6.1%5D+%282011%29+PC&tr=udp://bt.rutor.org:2710&tr=http://retracker.local/announce
-
Dhampir
félisten
válasz
Antonius1978 #23261 üzenetére
Innen gyönyörűen tölthető a Braz 1.6.1 torrenten.
-
Aarpok
őstag
válasz
shield #23260 üzenetére
Persze hogy nem jelent hiszen annak a módosulata.Az is igaz az alappályák feladatai egyeznek,de a sniper (2.2 miatt) 8 területtel gazdálkodik ellenben a Braz csak 3 - val.Persze a fegyvercsomagok is eltérnek.Amúgy a 2.2 - ben nem hagyták ki a Gauss - t csak megtréfálták a játékost és szerintem ez nem baj mi értelme lenne a játéknak ha egyszerre a legerősebb fegyvert adná kezedbe.Elég jól ismerem az sgm 2.2 verziókat játszottam 1 - 2 - vel (alap,enot,nano,sniper)
-
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59 #23258 üzenetére
A meloban bejott az oldal, itthon meg idotullepes miatt leall, na ennek annyi egyelore, marmint a Braznak.
Shield : epp most neztem meg a Smrter targylistajat, hat van benne par fegyver ami erdekel.Legalabbis az equip allomany sok fegyvert tartalmaz, kerdes, hogy minden benne van-e ?
UI : ezt a Brazt akkor mindenkepp meg kellene szereznem...de nem jon be a ruszki oldal, esetleg megprobalom a MODDB-n.
-
shield
Topikgazda
válasz
Aarpok #23256 üzenetére
Szerintem semmit nem jelent, hogy a Sniper tartalmazza a SGM2.2-őt. Ezek a küldetések meg vannak a Brazban is, talán még több is. A Brazban vannak olyan fegyverek amit a SGM2.2 és a Sniperben sem találsz meg. Pl. már Zaton beli küldetésekkor Gauss-t használtam, olyan Gauss-t ami a többiben nincs. Ha jól rémlik akkor több féle fegyvert is kihagytak már a magasabb verziókban. Először olyan érzésem volt, hogy a Sniper (SGM 2.2) az már ennek a lájtosabb verziója. Ráadásul jobban használhatóak benne a fegyverek. Ha jól emlékszem az AEK 417-tel nyírtam az Alfásokat. A Sniperben az elején kapott puska dobja meg, amúgy semmi extra.
Először a Snipert játszottam végig, azután a Braz-t és most megint a Snipert tolom. És most merült fel bennem ez az érzés.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Aarpok #23256 üzenetére
Aha, talaltam egy is vagy 2-3 ladat, ami olyan helyen volt, hogy a jatekos tuti megtalalja altalaban..
Az egyikben talaltam tegnap egy fasza egyedi AK74/U-t ami nagyon sokat sebez...
Az SGM sorozatot ismerem, de a Braz-t nem, meg kell tekintsem, csak tudnam hogy mi kell nyomni az orosz oldalon a letolteshez... -
Aarpok
őstag
válasz
Antonius1978 #23255 üzenetére
A SMRTER mozgalmas mód és egy csomó rejtekhelyet tettek a területekre a készítők (youtube - on van is videó róla).Szerintem a Braz semmiben nem tesz túl a Sniperen mivel a Braz 1.6 - os míg a Sniper a 2.2 - es SGM -et tartalmazza.
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #23248 üzenetére
Ott megtalálod a SMRTER-t, az eredetit és az Emre által átírtat is. BRAZ.t pedig torrentként.
A Braz talán túl tesz a Sniperen is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő