Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2793) sto1911 válasza Joco_77 (#2792) üzenetére


sto1911
veterán

Volt valami erdekes?
----------
Mivel untam a Rebels-t, ezert elovettem a Marsot, ami egy alapbol eleg nyugis asztal, tetszik rajta a zene, a hangulat, a kuldetesek stb. egyik kedvenc asztalom lehetne. Viszont!

A piramis vedelmi rendszeres kuldetessel olyannyira tullottek a celon, hogy arra szavak nincsenek. En elhiszem, hogy van, akinek ez skillbol megy, de az is biztos, hogy a maradek 99% csak a kontrollert csapkodja miatta. Egy harom golyos multiballrol szol, meg kell loni random rampakat, es a MARS feliratot, meg a jobb felso uto alatti ket bizbaszt, aminek meg neve sincs,annyira fontosak. Az MA betuket a jobb felsorol lecsorgoval, az RS betuket a jobb alsorol lehetne elvileg megloni.

A valosagban ez ugy mukodik, hogy lovogetek mint a barom, ossze-vissza, oszt' majd talan, ha a szerencse is ugy akarja, ugy utkozik ket golyo, hogy az egyik betut leverje. Nyilvan gyakori eset, ha mar csak ket golyo maradt... NEM! Celozgatni vagy nincs ido vagy belelog az uto, mert ugye a tobbi golyot valahol tarolni kell.

Ha netalan megis sikerulne skillbol eltalalni valamelyik betut, akkor mire odaer a golyo, addigra tuti KIALSZIK a kapcsolo, es nem veszi be az utest. Hogy miert alszik ki egy-egy betu? A k. nenikemert, azert! !@#$!#%!#%

Akinek ez skillbol sikerul, annak becsokolok.

Gyorsan felutottem a guide-ot valami epkezlab tanacsert, de abban is csak annyit ir, hogy szerencse kerdese. A flipper viszont meg mindig skill alapu jatek, ekkora szerencsefaktort hiba volt belevinni.

Azert csak sikerult megcsinalni, de kb. 2 oram ment ra csak erre, minimum 30, de talan 50 probalkozasbol 1x jott ossze.

Egyszeruen nem hiszem el, hogy az asztalok 70%-nal valami ennyire nem balanszolt kuldetessel/minijatekkal kepesek elrontani az elmenyt... :W

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.