Azok gyümölcsöt nem látnak a laborban.
Szerintem!
Azok gyümölcsöt nem látnak a laborban.
Szerintem!
Huhh, a Dreher Bak az az egyik kedvencem. De azzal vigyázni kell, mert eltelít, mintha egy egész kenyeret megettél volna.
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
lemmy9 Lényegtelen...finom. Drága de finom Házilag sok tapasztalat kell hozzá az arányok miatt, melyik pálinka-milyen méz felállás. Ittam már bűn rosszat, gyakorlatilag folyékony méz volt.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
A rokonság és munkatársaim által gyártott pálinka, legyen az mézes, vagy méz nélküli, garantáltan minőségi E-mentes cucc.
(#51) morgyi: köszi a bolt linkjét. Lám felfedeztem egyből egy kis "hazait" :
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
Komolyan nem ittál még Tokaji Aszút? Szerintem kóstold meg egyszer, majd megtudod hogy van nem undorító ital is. Minél több puttonyos, annál jobb.
Az a baj, hogy nem ittal meg igazan jo sört. Ki kell lepni a dreher-heineken-soproni haromszogbol es meg kell kostolni par jobb minosegu belgat, egyiksem keseru.
+1
A legjobb pálinka amit ittam szatmári szilva volt. Azóta mondom: annál nincs jobb!
A házi borokhoz meg annyit, hogy tényleg sokszor veszélyesek , de ittam már olyat - Tokajban - ami tényleg jó volt.
[ Szerkesztve ]
"Viszont nincs az az íze mint az aszúnak, mint ha vén tölgyfahordót rágcsálnál. A hosszú érlelés miatt rettenet tölgyfahordó íze van."
Imádom.
Volt amikor egy hét alatt több üveget is elpusztítottam.
De már én is inkább sörös vagyok. Persze néha napján azért visszatekintek.
Pontosan így van, én se iszom meg bárkiét. Sok kontár van...nehéz is jó házi pálinkához jutni. Olyan mint a hurka-kolbász Évente csak 1-2x eszek de akkor az olyan amilyennek lennie kell. Alapanyagnál kezdődik minden. Anno gyerek koromban szomszéd néninél mindig szedtük a rohadt barackot/szilvát a fa alól, ő abból csinálta a páleszt Nemdobunkkisemmit' mentalitású régimódi néni volt
Meggybor viszont igen...de abból is értelmeset találni nem egyszerű.
Aszúnál én is azt érzem mintha tölgyfahordó lenne..ez alól csak a 7 puttonyos volt kivétel.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Valószínű azért nem szereted, mert a magyarországon kínált sörök nagy része szar. Nem jó alapanyag, nem jó elkészítés, nem jó tárolás, nem jó hőmérséklet, mennyiség, csapolás és pohár. Személyes véleményem, hogy a tipikus lager sör sem a legjobb. Ennyi.
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
"7 puttonyos"
Egyáltalán létezik olyan? Tudtommal 6 puttonynál megáll az aszú.
[ Szerkesztve ]
Meg is néztem...annyi Az biztos, hogy a legnagyobb "fokozatú" volt. Egyszer vettem 5-10 üveggel 3 puttonyost hogy jaj de milyen jó lesz az is..hát nem volt...nekem. El is osztogattam a többit.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Hogyne ittam volna. Az valóban iható, de ha sosem iszok többé, az sem zavar. Nem vagyok absztinens, de a piák nagy részének az íze rossz. Viszont jó a téma, meg fogok kóstólni egy drágább sört azért is
Szerintem!
Elvileg rengeteget megkóstoltam már, mert faterom, mikor gyerek voltam kamionozott. Állandóan külföldre járt és mindig hozott valami sört. Persze nem darabjával, hanem tálcával. Már akkor is mindet keserűnek találtam.
Apósomnak szoktunk venni egy-két extrább sört, de azokat még nem kóstoltam. Neki mind ízlett. Volt ami felettébb. Meg ne kérdezd milyenek voltak!
Lehet, eztán, ha veszek neki valamit, azt belinkelem ide, aztán eldöntik a szakik, hogy jó, vagy silány.
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
Na erről még nem hallottam. Mondjuk nekem már a 6 puttonyostól is összeragadt a szám, olyan édes volt.
Aszúból inkább a 3 puttonyost preferálom.
[ Szerkesztve ]
bejegyzés A söröm a legnagyobb öröm