Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3100) szaszlaci válasza King Unique (#3099) üzenetére


szaszlaci
addikt

Az a baj, hogy már évekkel ezelőtt is totális káosz volt – főleg a gyáreladások miatt –, hogy melyik gyárban készült, milyen minőség ellenőrzés és egyáltalán milyen protokoll mellett az a darab, amit kézbe veszel és van rajta egy adott matrica.
Toshibánál is volt, akinél minimálisan parkolt, aztán pedig olyan, ami gyakran. Samsungot én biztos nem vennék, nekem az is elég, hogy a (korábbi) vinyóiban a kiírt hőmérséklet 5 fokkal kevesebbre volt állítva, mint a valóság..
Az általában bajos WD Blue-nál is ez van, hogy általában szépen rendbe lehet tenni wdidle-lel, azonban ritkán volt olyan tapasztalat, hogy állítás után hülyeségeket kezdett csinálni.
Egyszóval elég nehéz azt mondani, hogy ezzel vagy azzal biztos jól jársz. Viszont ha a napi pár óra alatt azt érted, hogy a többi időben áramtalanítva lenne vagy leállítva, akkor én továbbra is a Hitát mondom, mert azt hiszem, arra senki nem írt olyat, hogy üresjáratban kattogna. Csak nagyon hamar kiteszi parkolni, de ott is marad.
Esetleg a WD Purple, arról a közelmúltban még elég jókat írtak; igaz, az megint nem a legolcsóbb. Vagy WD Black, amire öt év garancia van, viszont az aztán valóban nem az olcsóságáról híres.

[ Szerkesztve ]

■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.