Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robert07
aktív tag
Szerencséd volt
A poti jelét szerintem egy arduino nano-val simán át lehet konvertálni analógból digitálisra, ha 0-127 akkor az egyik, ha 128-255 az analóg bemenet, akkor a másik pin-t kapcsolja be, vagy csak egyet kapcsol ki és be.
Ahogy programozod. Lehet, hogy van rá célhardver, de ezt könnyű beszerezni és nem drága. -
kimista
aktív tag
Van benne safety fence funkció, csak ki van kapcsolva.
Addig emelkedik amíg van aksiVan pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
creation
senior tag
Én most ismerkedek ezekkel a szarokkal egy KOOMI K300c személyében.
Nekem valamelyik szeles napon vitte ki a hatótávból a gépet, de sikeresen leszállt tőlem kb fél kilóméterre a főút közepére. Nem győztünk utána menni kocsival. Az egyik motorja lett kuka, de ez még csak 12eHUF + 1500HUF javítási ktg
"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
-
kimista
aktív tag
Nem tom, ez 10 percig bírná az emelkedest, azalatt szép távolságra lehet menni. De ha kimegyek a hatotavbol, ez nrm megy tovább.. Szóval nehéz elvesziteni (kivéve ha hülye vagy mint én a videóban )
K300 más kategória, nekem is van x5c, az ugyanaz, az arra jó h törjem.. Apropenz. Ez annyira nem
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
MineFox54
őstag
Akarsz még kapcsolót?
[ Szerkesztve ]
-
a Nagylevin
csendes tag
Szia
Ez a az egyetem környéke? -
kimista
aktív tag
válasz a Nagylevin #9 üzenetére
igen, a körül.
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest