Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Vakegérke
félisten
Talán megbocsájtható, amit mondok, de buta ember az, aki számára ismeretlen számról érkezett "megcsörrentést" visszahív. Pláne ilyen előtaggal, szóval idegen országból érkezőt.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
Gergosz2
veterán
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
-
-
Igen, a készülék telefonkönyvében.
Érthetőbben . A készülék nevet tud rendelni a bejövő híváshoz.
Vonalas telefon esetében már, a bejövő telefonszám kijelzés engedélyezése nélkül, elérhetetlen vagyok. Az előfizető pillanatnyilag nem kapcsolható üzenet mellett, pattan le rólam a hívó fél.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
FLATRONW
őstag
válasz Hieronymus #7 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Az ismeretlen hívásokat automatikusan kinyomja a telefon, az olyan számokat pedig én kinyomom amelyek nincsenek benne a telefonkönyvben (csak akkor veszem fel, ha valamilyen ügyben hívást várok).
-
titán
Soha nem hivok vissza ismeretlen szamokat.
-
törölt tag
Sokszor nem tudom felvenni a telefont, és estefelé hívogatom vissza a nem fogadott hívásokat. A számot viszont nem nagyon nézem meg, úgyhogy én simán bedőlnék egy ilyen csalásnak. Mostantól viszont óvatos leszek, köszönöm az írást
-
TheAquir
csendes tag
Truecaller? Nekem bevalt.
Az orszagban ahol elek rengeteg ilyen scam hivas van, Truecaller meg kinyomja ezeket automatikusan + ha ismeretlen a szam (=nincsen a telefonkonyvedben) akkor meg rakeresBorn too late to discover the Earth, born too early to discover the Cosmos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Warships
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zyxel NAS326
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen monitort vegyek?
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest