Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celegorm
csendes tag
Szoktak olyannal üzletelni, hogy badsectoros winyó elektronikáját adják olcsón. Ráadásul ez nem is ritka típus, lehet hogy van esély rá, hogy találsz.
Robi
-
Agostino
addikt
Üdv.
Fel a fejjel, én anno ellúzerkodtam a 9600XT-m hűtéscseréjét, aminek következtében egészen tisztességesen lesarkaztam szegényt. Azért egy darabig még megvolt, csak érdekesebb lett minden alkalmázás pár vad színnel.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Armahun
addikt
Elektronikát csak adig tudná használni, amíg az adatokat lementi róla. Nem lehet 2-ből összerakni 1 vinyót.
[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
DarkByte
addikt
Ez nem, vagy csak nagy szerencsével működne. A Kürt KFT. oldaláról javaslom hogy töltsd le azt a híres "kisregényt" amely egyrészt hasznos tanácsokat tartalmaz az adatmentés területére, másrészt érdekes történeteket tálal. Ebben szerepel, hogy meg ne próbáljunk egy ilyen vinyót egy másik épp elektronikájával életre kelteni. A vinyók esetében nem tudják 100% ig hibátlanra legyártani a lemezeket amelyek benne vannak, hosszabb tesztelés után a lemez hibás részeiről (amelyek alkalmatlanok az adattárolásra) készülő térképet belevésik a vinyó belső firmware-jébe, amely egyedi az adott vinyóra nézve akár csak az újlenyomatunk ránk nézve. A vinyón lévő vezérlő így az egyes írásokat/olvasásokat ennek megfelelően végzi el. Ha most átcseréled a két elektronikát, a két vinyón esetében ez a térkép biztosan nem fog megegyezni így valószínűleg az adatoknak csak töredéke fog látszani, másrészt ez utánna olyan katasztrófálisan hathat az elektronikára hogy a másik egyébként jó winchestert is teljesen használhatatlanná teszi.
Agostino: köszi a bíztatást. Szerencsére úgy tűnik pótolhatatlan adatom nem volt rajta, és már értékre sem képvisel hatalmas összeget. De azért rosszul érintett, ez a vinyó ahogyan kezelve volt még legalább ennyi időt kibírt volna ha ez most nem következik be.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én egyszer egy 250-es Samsungot adtam kölcsön, ahol mint utólag kiderült,
a mobil rackra fordítva dugták rá a tápot (nem tudom hogy csinálták, de sikerült beleerőszakolni), azóta nem működik a hdd.
Filmek voltak rajta. Teljesen tele.
Gyűjtés. DivX-es filmek. 250GB-ra pedig nagyon sok film fér.
Elképzelhetitek, majdnem sírtam.
Jó lenne lementeni, vagy megcsináltatni az elektronikát, ha csinálnak egyáltalán ilyet valahol.[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
DarkByte
addikt
válasz Thunderzolee #5 üzenetére
Mi tagadás ezen én is elgonddolkodtam hogy nem-e fordítva dugtam a rack-be az áram dugót, mert ugyan a táp végén lévő dugó meg a rackben lévő is sarkított ahogyan kell (a rossz irányban bedugás végett), de a táp végén gumi szerű anyagból van a dugó és az könnyen deformálódik. Mivel már ez semmit nem változtat a dolgon nem próbáltam ki hogy lehetséges-e.
-
dekac
tag
válasz Thunderzolee #5 üzenetére
én egy barátomét füstöltem el, fordítva dugtam bele a molex csatit, nem tudom, hogy csináltam, de nagyon könnyedén belepasszolt...
természetesen nagy puffanás és égettszag..meg utána, nah most mitévő legyek
(160-as volt, csurig filmmel)
láttam, hogy egy dióda szállt el a bemenő 12V-os ágról, elkezdtem forrasztgatni a nyákon persze, hogy nem lett jó...
elmondtam a srácnak, előtúrta a garlevelet...bevittem a számtechboltba és előadtam, hogy beleégett a mobilrackbe
szépen be is vették (igaz, igencsak látszott a forrasztgatás nyoma ), mondták, hogy megy Pestre elbírálásra nah ott berezeltem de aztán 1 múlva jött is az új wincsi... -
dekac
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest