Szia!
Személyes véleményem következik:
Lelövöm a poént. A Maggitól az összes hulladék sajnos, tehát ennél is van lejjebb. Mondjuk azt is hozzá kell tennem, hogy szinte bármit többre tudok értékelni mint ezeket a zacskós csodákat
Üdv. core2
(#1) Neil Watts
Szia!
Személyes véleményem következik:
Lelövöm a poént. A Maggitól az összes hulladék sajnos, tehát ennél is van lejjebb. Mondjuk azt is hozzá kell tennem, hogy szinte bármit többre tudok értékelni mint ezeket a zacskós csodákat
Üdv. core2
Vetnami genyók azok jók viszonylag magyar az ehetetlen...De legjobb tényleg hanyagolni az ilyen mű izéket
[ Szerkesztve ]
rendes nissin-t kell venni, rendes glutamáttal. hasonlóan nagyívű, de legalább ízlik, meg némi olajat is szórnak a tikoknak mellé gyöngy helyett. amúgy in medias szerintem.
mint vifonon élt ember csak javasolni tudom a leves gazdagítását mondjuk kockázott vöröshagymával, a nagyja erő kiázik a forráskor (vifon 3 perc), a maradék pont elég testet ad neki.
HI!
en inkabb kocsi ala rakom, de ha kobol foztek levest akkor fekbul is lehet:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Ja az a vifon a vietnami csoda, nem jutott eszembe a neve.. Bár a kínai csipős leves se rossz. Abban is van olaj
Ízesítő olaj 3% (növényi étolaj, hagymaaroma
[ Szerkesztve ]
ezt megértettem. sőt, még el is tudtam olvasni.
azért a biztonság kedvéért beírtam gugliba, hogy nissin br , de eszerint jól gondoltam.
[ Szerkesztve ]
nem akarom túlgurmézni, de ha vesz az ember egy zacsi borsót meg kis répát, akkor azokat meg kockázott hagymát kis olajon-vajon meg lehet pirítani, rá a víz és 5-6 perc főddögélés után mehet bele a fűszer meg a tészta. ha van egy vastagabbra hámozó, azon le lehet hámozni majdnem az egész répát, utána a csíkokat keresztben kicsire, és akkor tuti nem ropog kevés pároláskor se.
Én melóba ilyesmit eszek, csak "igénytelenül" a legolcsóbb Vifon, Vishu is megteszi. Semmivel se jobb a maggi vagy a knorr, de legalább 2-3x annyiba kerül. Ha nem egy liter vízhez teszi az ember a fűszert akkor még íze is van és mondjuk vízforralóban forral vizet és összerakja a motyót egy zárható tányérban és hagy neki pár percet összeérni akkor baromi finomak, és gyorsan megvan. Nem egy babgulyás, de én elvagyok vele A tesztet pedig címlapra
Én egy ilyet vettem zacskóslevesezni
[ Szerkesztve ]
Legalabb meleg kaja
Majd a dobozos kiszerelesek is sorra kerulnek? Edeny hianyaban eleg praktikusak, en meloban azokat "eszem" neha
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
Ez a fajta zacskós leves a kedvencem. Mármint ez a márka. Kacsás, gombás, csirkés, csípős csirkés, bármi jöhet. Imádom. Egy zacsihoz kell 4dl víz, na én úgy szoktam, hogy 2 zacsihoz 2-3dl... Über nagyon Általában kell egy ici-pici ételízesítő is bele (olyan fajta amelyik nem sós), és akkor tényleg nagyon fasza. Meg van amikor még megcsípőzöm pluszba.
Ezt a rizstésztát búzából készítik. (Nincs nagy jelentősége.) Csinálnak kevésbé büdös változatot is, de az már minőségi termék, ezért drágább.
Ha ilyen műanyag ételt kell enni valamilyen okból, olyat válasszatok, amiben külön van csomagolva az olaj.
A transzzsírokkal felturbózott változatok, különösen egészségtelenné teszik ezt az ételhelyettesítő izét.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
bejegyzés Zacskósleves blog, vol.1