Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Kinek milyen a desktopja? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-05-02 10:59:34

LOGOUT.hu

Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7768) stvnppp válasza [pod]Diablo (#7742) üzenetére


stvnppp
senior tag

Azon gondolkodtam, hogy ugye a szavazásnál már mindenkinek meg fog-e jelenni a használat közbeni kép is?
Meg néhány gyakolati kérdés: Gondolom mindenkinek lesz egy-egy szavazata mindkét kategoriában, illetve hogy a nevezők gondolom alap, hogy magukra nem szavaznak, de attól szavazatukkal támogathatják-e azt a desket, ami nekik tetszik legjobban? (Meg logoutra lehetne írni egy cikket, amiben felhívjuk a figyelmet, hogy van ez a verseny, hogy több szavazatot adjanak le, tisztább legyen a küzdelem. Illetve akkor már ott is ki lehetne rakni a képeket, és annak a topicjában szavazni.)

Az egyszerű/mindent bele vitához annyit szólnék hozzá, hogy ezzel a csoportosítással az a gond, hogy elég relatív dolog. Pl nekem a saját asztalomon van egy egyszerű dock (a mindent bele kat. képe), és nekem ez egyszerű, de van, akinek már sok az is, hogy kinn van a tálca. Van akinek meg alap dolog, hogy kinn van az időjárás, a tv műsor, stb.

Elég nehéz kategorizálni, hogy melyik-melyik, ez talán a szervező(k) döntésének kellene lenni...

[OFF]Ellenben lenne egy olyan javaslatom, hogy amennyiben későbbiekben szerveznek egy ilyen versenyt, akkor minden desk mehetne egy csoportba, és onnan egy lenne, aki győz, illetve lenne pár különdíjas (letisztult, mindent bele, legjobb windows/linux, stb) Bár ehhez a rendszerhez a mostani nevezési számot elnézve kevesek vagyunk, meg elég nehéz a megszervezése, hogy ki, mennyi szavazatot adhatna le meg hogy. :F [/OFF]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Kinek milyen a desktopja? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.