Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyka
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Egy igen érdekes problémával találkoztam.
Van egy Asus B206-os kisgépem, amiben gyárilag egy 160GB-os momentus volt.
Nos, ez a vinyó igen rövid (egy-két óra) működés után kicsrélődött először egy 32GB-os majd egy 60-as ssd-re. Eddig minden pöpecül működött, viszont eljött a pillanat, midőn kicseréltem volna az aktuális ssd-t egy 500-as wd scorpion blue-ra. A miértje nem fontos most.
Nos, innentől megbukott a mutatvány, semmiféle vinyóval nem hajlandó normálisan kommunikálni a gép, csak az ssd-kkel.
Amiket próbáltam: az eredeti 160-as, egy 250-es, egy 320-as és az említett 500 a kék skórpió-sorozatból. Cserélgttem a bios-okat, állítgattam összevissza őket, olvasgattam fórumokat, de semmire nem jutottam. Esetleg találkozott valaki hasonló dologgal?Szerk.: persze a lényeg kimaradt. Szóval a hibajelenség: vagy a bios ismeri fel rosszul a vinyó méretét, vagy a telepítő (XP, Vista, Seven, Linuxok mindegy), vagy telepítés közben száll el. A memóriahiba kizárt, többszörösen ellenőriztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden, ami hőszivattyú
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest