- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Konflikt
addikt
az uj flasherben volt egy olyan opcio h reboot recovery mode (azthiszem ez volt a neve), miutan beflashelte arra nyomtam. es inditaskor mar a recovery fogadott. flashrec-1.1.2-20090909.apk ezzel csinaltam.
szted akkor a CRC verzio nem kavarhat be?
kemeny a thinkpados battery problema.. bar dolgoztam az ibm-ben, nekunk T61p-ink voltak. sajnos erdemben nem tudok nagyon hozzaszolni. mindenesetre az az utangyartott akksit mindenkepp vidd vissza, sztem vissza is veszik (mintha 3 napon belul amugy is kotelesek lennenek a penzt is visszadani, netes rendeles eseten meg akar 8 napon belul is elallhatsz a vasarlastol ha joltudom)
-
válasz
Konflikt
üzenetére
Ezdedúúúrva
Ugyanis az egyéb veszély tábla a régi recovery image feltámadását jelenti... Fogalmam sincs, mi lehet. Nem tudok arról, hogy az SPL visszarakná az eredeti rec. image-et 
Mára már tiszta kóma vagyok, durva nap volt, majd ha holnap jobb lesz, gondolkodok rajta

-
Konflikt
addikt
nekem a CRC37 van fenn, es lement a Cyanogen recovery image 1.4 flash, majd be is jottez a kepernyo, de csak egyszer. utana hiaba inditom ujra home+bekapcs gombbal egyszerre (elotte ramasoltam, atneveztem a update-cm-4.0.4-signed.zip romot update.zip-re) akkor sem jon be tobbet a recovery image kezdokepe. hanem helyette egy "egyeb veszely" szeru kresztabla, es egy fektetett phone ikon jelenik megy a screen kozepen. nemlep tovabb. sima ujrainditaskor pedig normalisan bootol a regi 1.5-re.
mitol lehet ez szted?
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyanis az egyéb veszély tábla a régi recovery image feltámadását jelenti... Fogalmam sincs, mi lehet. Nem tudok arról, hogy az SPL visszarakná az eredeti rec. image-et