- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Van egy érdekes problémám, aminek a megoldásában kérném a segítségeteket.
Körülbelül majd 2.5 éve vásároltam egy Pinnancle Hybrid Pro Stick 330e-t.
Nem használtam valami sokat, de idáig semmi gondom nem volt vele.
Múlt évben rajta keresztül néztem az M1 kísérleti HD közvetítéseit az Olimpiáról. Nem mondom, hogy folyamatos volt a lejátszás, de a képminőség az már önmagáért beszélt.Azóta frissítettem a gépemet (Proci, alaplap, HDD csere - fél éve) az op. rendszert is újratelepítettem (XP 32bit, SP3) és egészen tegnapig nem is telepítettem fel a gyári drivert és a szoftvert (TVTuner Pro 4.99). A csatornakeresés rendben lezajlott, analóggal nem volt gond, digitális csatornák esetében csak az ATV-t és a Hír TV-t találta meg (Duna, Autonomia, M1, Tv2, RTL sehol) és ezen felül 3 db teszt rádióállomást.
Sajnos gőzöm sincsen, hogy mi lehet a gond
, hiszen múlt évhez képest, csak a számítógépem lett erősebb, ugyanott lakom, ugyanaz a szoftver stb.
Esetleg van valakinek ötlete, hogy a múlt évi digitális szóráshoz képest idén mi változott vagy hogy mi lehet a probléma az esetemben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest