Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Van egy érdekes problémám, aminek a megoldásában kérném a segítségeteket.
Körülbelül majd 2.5 éve vásároltam egy Pinnancle Hybrid Pro Stick 330e-t.
Nem használtam valami sokat, de idáig semmi gondom nem volt vele.
Múlt évben rajta keresztül néztem az M1 kísérleti HD közvetítéseit az Olimpiáról. Nem mondom, hogy folyamatos volt a lejátszás, de a képminőség az már önmagáért beszélt.Azóta frissítettem a gépemet (Proci, alaplap, HDD csere - fél éve) az op. rendszert is újratelepítettem (XP 32bit, SP3) és egészen tegnapig nem is telepítettem fel a gyári drivert és a szoftvert (TVTuner Pro 4.99). A csatornakeresés rendben lezajlott, analóggal nem volt gond, digitális csatornák esetében csak az ATV-t és a Hír TV-t találta meg (Duna, Autonomia, M1, Tv2, RTL sehol) és ezen felül 3 db teszt rádióállomást.
Sajnos gőzöm sincsen, hogy mi lehet a gond
, hiszen múlt évhez képest, csak a számítógépem lett erősebb, ugyanott lakom, ugyanaz a szoftver stb.Esetleg van valakinek ötlete, hogy a múlt évi digitális szóráshoz képest idén mi változott vagy hogy mi lehet a probléma az esetemben?

Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Gumi és felni topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Projektor topic
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Társasjáték topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, hiszen múlt évhez képest, csak a számítógépem lett erősebb, ugyanott lakom, ugyanaz a szoftver stb.
wassermann