- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
ravail
senior tag
válasz
Victoryus #49601 üzenetére
Bár KillHates kollégát kérdezted, de ...
Az "Mobile Intel® GL40 Express Chipsets"-es laptopok pl. a T4400-as CPU-kat kezelik. Ilyen pl. az Asus K50ij. Ha a T4400-ast összhasonlítod a T3000-sel, ugyanúgy Penryn mindkettő, azonos FSB, ugyanúgy PGA478-as foglalatos, de már "SpeedStep"-es. Feltételezem, hogy menne vele. Ahogy a T6600-al is. (T4400-ason van nekem is.) -
ravail
senior tag
válasz
-=Tiger=- #48855 üzenetére
Mire gondolsz? Ha arra gondolsz mit nem fogadott el a K50ij, akkor egy most is beugrott: Kingmax DDR2 800-ast nem fogadta. De nyilván nem emlékezhetek mindre. Ez is csak azért ugrott be, mert a Kingmax-al sosem zsokott gond lenni, s elcsodálkoztunk, hogy nem fogadta el. Az Asus ügyfélszolgálat meg is erőssítette, csak erősen korlátozott a kompatibilis RAM-ok száma. Most sincs fönt "Memory support list".
-
ravail
senior tag
válasz
KillHates #48840 üzenetére
Szia!
Igen, sok esetben elfogadja. Csak azért írtam ezt -=Tiger=- kérdésére, mert több Asus szériával jártunk úgy, hogy nem fogadott el ngyobbat, sőt, a leintegrált RAM miatt is meglehetősen válogatós volt. Ilyen széria a K5x. Történetesen a K50ij csak egy fajta Kingston-t és egy Samsung-ot fogadott.
Az kemény, ha nem volt az UX21-ben bővítőhely. Hogyhogy nem nézted meg előtte? -
ravail
senior tag
Szia!
Ennyit írtál a laptopról: "Toshiba L350 gép". Megírod pontosabban? (Pl: Toshiba Satelit L350D-123 vagy Toshiba Equium L350-10L). Ugyanis, a Kingston oldalán pontosabban meg kellene adni ahoz, hogy az általuk ajánlottat láthassuk. Ha nem adod meg, nem baj, a linkre kattintva kiválaszthatod a tiedet. Majd nézd meg a Kingston által ajánlottat, hogy olyant vettél e. Sajnos én is úgy jártam, hogy az Asus K50ij csak egyféle Kingstonnal és egyféle Samsunggal hajlsndó működni. De szerencsémre ez még a RAM bővítés előtt kiderül.
A másik kérdésem gyogyi, de néha segít: Tudsz egy BIOS resetet csinálni? Látod az alapon lévő 3V-os elemet? Persze, ha még nem bontottad meg -mert pl. garis-, akkor ez nem megy. Elég lenne kis időre kivenni az elemet, majd vissza, ettől ok a BIOS reset, és az néha segít.
Sok sikert! -
ravail
senior tag
válasz
Bazsee71 #45773 üzenetére
Igen! Elég ha DDR3-1333-as vagy másként PC3-10600-as laptop RAM-ot veszel. Azonban, azt érdemes lenne megtudni, hogy az általad választottat el fogja e fogadni az Asus N53SV, ugyanis az Asus K50ij-vel jártam legutóbb úgy, hogy csak egy Kingstont és egy Samsungot fogodott el. Semmi mást. Még szerencse, hogy a bolt és én éltünk a "gyanuperrel" és csak próbáltun bele Kingmax-ot, amit nem fogadott el. Bár ebben a laptopban (K50ij) eleve integrálva van 2GB, míg, ha jól látom, a Tiedben az Asus N53SV-ben nincs integrál RAM. Így ha egy gyártótól szarmazó kitt-et veszel az biztos jó lesz.
Ha pedig úgy bővítel, hogy a jelenlegi mellé veszel még egyet, azt úgy lenne jó, ha bele próbálhatnád. Így ha nem menne párban, akkor a megvásárlása nélkül kereshetnél mást. -
psg5
veterán
-
psg5
veterán
válasz
Dell XPS #40012 üzenetére
Köszi. Mármint mi tartozik a szerencse kategóriába? Hogy pont a garancia után tűnik el a paszta vagy az, hogy van akinél tovább bírja van akinél nem?
(#40014) _Berci_ : Köszi. Asus A6U notim már több mint 6 éves és nem volt ilyen baja, ez a k50ij meg 2 éves, ezért furcsáltam csak, hogy ilyen hamar paszta gond lenne.
Nos akkor szétszedem oszt pasztázok rá. Most van az "ezüst" paszta mellett egy kis "fehér" pasztám, de gondolom itt is igaz, hogy az "ezüstös" a jobb? Ugyanúgy szépen szétterítem a pasztát vagy csak pöttyintek rá az egyik félre és rakhatom rá a hűtőt?
-
psg5
veterán
Szia!
Noti szétszed (asus K50IJ) kipucol (spray dusterrel) határozottan kevésbé melegszik, rengeteg kosz jött ki belőle.
Még egy kicsit langyosnak érzem a billentyűzet jobb oldalán. Azonban jobban szétszedni egyenlőre nem merem, mint, hogy hátlap levesz és kifúj mindenhol. Érdemes jobban szétszedni vagy csak nem emlékszem, hogy eredetileg is lehet, hogy ennyire melegedett, de emlékeim szerint nem melegedett?
A takarítás előtt 4-5 perc után szinte forró volt a jobb oldala a billentyűzetnek, de még mindig azért valamennyire felmelegszik. Viszont mivel jobb takarítás után, csak itt lehet a kutya elásva...
Ja és ez inkább netezés közben online videóknál. -
w.miki
veterán
Asus (K50IJ) (W7) netbook-kal kapcsolatos kérdésem lenne:
Nem kapcsol beMi a teendő?
A töltő jó, másik számítógép bekapcsol vele, és világít is a LED, ha benne van az akksi. De ha van akksi, ha nincs, akkor sem kapcsol beHiába nyomkodjuk a bekapcsolÓ gombját.
Szerintetek mit kellene tenni?
-
nmilan
csendes tag
egy töltés élettartamát ASUS K50iJ-n hogyan lehetne megnövelni energiatakarékos környezeten kívül?
-
jfehervari1
tag
Üdv!
Slimtype DVD A DS8A4S ATA Device Asus k50ij laptopban drivert honnan tudok leszedni?Mert nem akar olvasni se és írni se,valaki tud megoldást.Köszi. -
jfehervari1
tag
Üdv!
Slimtype DVD A DS8A4S ATA Device Asus k50ij laptopban drivert honnan tudok leszedni?Mert nem akar olvasni se és írni se,valaki tud megoldást.Köszi.
-
MeroM
senior tag
Sziasztok ! Jelentkezett egy olyan probléma egy ASUS k50IJ laptopnál hogy "cserélje a Telepet" eddig ilyen még nem volt töltő rajta van akkor azt írja hogy töltődik de hibás a telep, ha csak az aksiról megy akkor meg azt hogy "hibás telep okozhat hirtelen leállást, de nem áll le" és villog egy piros X az aksi kijelzőnél ha ki be veszem az aksit akkor néha megjavul néha viszont az előzőeket írja mi lehet a probléma?
-
Csaszykj
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Asus K50IJ noti, valamit belepocsoltak a billentyűzetébe - szombaton - és a mai napon kerestek meg vele.
Működik a gép - semmi baja szerencsére - a billentyűzeten a gombok is működnek, a hibajelenségek pedig :Az N és H betűt lenyomva NH-t , B és G betűt lenyomva BG-t ír, ha hosszan lenyomom akkor írja amelyiket lenyomtam. E betűt szóközzel írja, tehát mintha előtte egy szóközt nyomtam volna. A Space helyett is E betűt ír.
Folyadéknak semmi nyoma a billentyűzetben.Orvosolható valahogy ez, vagy kezdjek keresni másik billentyűzetet ?
Előre is köszönöm!
-
Sziasztok lenne nekem egy Asus K50IJ laptopom a problémám vele az hogy a kamera fordított képet mutat kamerázásnál ez mitől lehet?
-
polonic
félisten
Üdv!
Van egy ilyen laptop töltő nélkül.
Asus K50IJ-SX036L
Tudjátok, hogy pontosan milyen Asus töltő való hozzá? Vagy hol tudnám ezt megnézni?
-
Csabee.
nagyúr
Asus laptopnál K50IJ szériánál, milyen drivert kéne feltelepítenem hogy az FN -es funkciógombok működjenek? Mert most pl az FN+Wifi gombra nem reagál semmit...
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Ilyen laptop-om van. Asus K50IJ-SX036L az lenne a kérdésem,hogy lehetséges processzort növelni benne?És, ha igen milyet tehetnék bele pontosan...köszi a helpet!
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy ASUS K50IJ notebook, win 7 fut rajta. A problémám az lenne, hogy a beépített webkamera képe mindenhol fejjel lefelé jelenik meg. 4-5 éve már hallottam / találkoztam ilyen problémával, de nem emlékszem, hogy miként oldódótt meg. ott viszont a monitor képe jelent meg fejjel lefelé (és az nem laptop volt).
Előre is Köszi!
-
psg5
veterán
Hello!
Asus K50IJ
Kérdésem,hogy gariztatni kell-e vagy valami el lehet állítva?
Jelenségek:
-írott dvd lemezeket nem ismeri fel, gyáriak közűl néha valamelyiket.
-alkalmazás: msn használatakor ha az le van rakva a tálcára, a rákattintásakor nem jön elő többet csak a gépújraindításakor.
-ha hálozatra van dugva és elmegy az áram, akkor az aksi nem veszi át a szerepét hanem lekapcsol a gép. -
metaa
tag
üdv
mai napon vettem egy ASUS K50IJ laptopot, freeDOS volt hozzá de én XP-t szerettem volna rá tenni
bootolok a cd-ről, elkezdi töltögetni a dolgait, majd 2 perc mulva amikor a "Windows elindítja a rendszert" részhez ér, KÉKHALÁL
próbáltam több cd-vel is de semmi változás, valaki nem tudja véletlen mi lehet a gond?
-
Pityke186
csendes tag
Helló!
Azt szeretném kérdezni hogy önök szerintetek nagy baja vagy mi baja lehet a laptopomnak?
A bekapcsolás nagyon lassú (kb. 10-15perc) akkor beugrik a windows hogy tölt és utánna elsárgul az egész képernyő és csak az egér mutatója látszik.
Első jelek az utolsó 2napban nagyon lassú volt, filmnézés közbe furcsa sipoló hang halatszott és addig a film is beakadt amíg sipólt.
A laptop Asus K50IJ-SX148L fél éves.
Windows 7 operációs rendszer van rajta!
Önök szerint egy újratelepítés megoldhatja a problémát?
Várom válaszotokat!
Elörre is köszönöm. -
Ágica79
csendes tag
Sziasztok.
Asus K50IJ laptopnál melyik gombbal tudom bekapcsolni a webkamerát?Válaszotokat előre is köszönöm.És bocsánat ha már kérdezték,de nem olvastam végig a fórumot! -
gyapika
csendes tag
Sziasztok!
Asus K50IJ laptopom van, eddig XP volt rajta műküdött minden megfelelően.
Most lecseréltük Win7-re, és nem találom sehol a webkamerát?
Segítsetek légyszíves.
Fel telepítettem a drivert, ill. csak próbáltam, mert nem hagyja.
Vmi olyasmit ír, ki, hiba, USB2 ....... webcam. ennyit tudtam megjegyezni belőle.
Míg XP volt a gépen addig tökéletesen múködött.Ha tudtok segítsetek már nekem.
-
válasz
SocketA #18865 üzenetére
k72jr szériáról van/volt szó, erre te linkelsz k51ac meg k50ij szériás notikat (is)...
hívd fel őket te, nekem felesleges csak azért, hogy vagy nem tudnak biztosat mondani, vagy tartják magukat az általuk kiírtakhoz, és amikor megjön, akkor nem olyan van benne! sajnos mind a két verziót tapasztalatból írom! mondjuk az nem volt baj, hogy a nagyobbal jött, mint a kiírt, mert az ügyfél örömmel vitte el a notit, de fordított esetben át sem vettem volna!
a személyeskedésbe ne merülj bele itt is, olvasd el és értelmez ezt; alapelvek
továbbá vedd figyelembe a korábbi moderátori figyelmeztetésedet is, és annak tükrében fórumozz - ezzel csak jót akarok neked! -
SalvadorLynx
aktív tag
válasz
sziada5925 #18604 üzenetére
asus k50ij
-
Tom19
tag
Sziasztok!
Van nálam egy haverom ASUS K50ij-sx009l laptopja. Nem akar menni a wifi.
Windows 7 van a gépen, a gyártó oldalán lévő driver egyik sem megy fel, azt írja hogy nincs meg az eszköz. Szedtem le másikat, kézzel telepítve felrakja, de eszközkezelőbe figyelmeztetés látható. És az hogy az eszköz nem indítható el(Kód: 10).
Vista x64 alatt sem jó. Ugyanezt írja ki.
Hála isten az egész laptop alját le kell szedni hogy ki lehessen venni a kártyát.
Szerintetek bedöglött?
-
Hali!
Asus K50IJ egy hónapos laptop-nál a következő hiba állt elő. Aksiról nem indul, csak tápról. Amikor az energiagazdálkodásnál megnézem, akkor 95%-ig töltött az aksi, (folyamatban van a töltés), de ha kihúzom a tápot, akkor abban a pillanatban leáll.
Valami ötlet?
(Azon kívül, hogy felküldeni Budapestre gariba(mert csak oda lehet az Asus notit))Fire.
-
Ravaga
csendes tag
Sziasztok!
Új laptopot vennék: az ACER AS 5738Z-t néztem ki, de a neten nem mindenki dícsérte.
Viszont találtam egy hajszálra megegyező konfigot ASUSban : ASUS K50IJ-SX148L.
Az ASUS neve jobban cseng és 2 év garit ad szemben az ACER 1 évvel.Érdemes ezzel foglalkozni, vagy úgyis egy gyárban készül a kettő?
-
Dooby
tag
Sziasztok!
Asus K50IJ-sx-003l tophoz vadászok camera drivert.
A laptop ismertetőjében linux/vista/xp szerepel. Amit találtam az nem hajlandó települni.
Felhívtam a szervízt is, ott azt javasolták, hogy húzzam újra a gépet, hátha "szűzen" felmegy.
A segítségeteket kérem!
Üdv! -
rb26dett
aktív tag
Sziasztok! lenne egy olyan kérdésem, hogy úgy tudom mintha létezne valami progi vagy ilyesmi arra az esetre hogy, ha gépelek, akkor kapcsolja ki addig a tapi padot, mert idegesítő hogy állandóan belekattintok a szövegem közepébe és értelmetlen lesz
amúgy ez egy ASUS k50IJ gép.!
-
Xirtam
veterán
Sziasztok kérdésem!
Asus K50IJ noteszgépem van, 18. án vettem! Na most amíg itthon vagyok váltó árramról használom, ajánlot olyankor kivenni az akumlátort??Vagy ő autómatikusan kikapcsolja??
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali
Megvan a Asus K50IJ-SX003L notebook, LINUX-al van ez a szar... Hogy tudnám eltüntetni?
Bekapcsolom, fekete képernyőn lefut sok faxság, utána pedig kér valami fsznevet meg jelszot, amit nem találok sehol se. XP-t szeretnék feltenni rá, semmi ötletem nincsHELP
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali
Első sorban faternak kéne, netezés kártyázás film nézés stbstb..
Későbbiekben lehet, hogy az enyém lenne.ASUS K50IJ-SX003L <-- ez lett, kedden érkezik
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali
Szerintetek melyik a jobb választás ezek közül?
ASUS K50-SX003L
ASUS K50IJ-SX036L
ASUS X50RL-AP236Köszi
Aktív témák
- Dell E6410 laptop (14/i5/4GB/250HDD) - AkkuX
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell E5450 laptop (14/i5-G5/4GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX) - Garancia X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- Lenovo Thinkpad Yoga 260 érintőképernyős laptop (12,5FHD/I5-G6/8GB/256SSD) + ceruza
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro