- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
Bluegene #28780 üzenetére
ez most valami vicc? kb a felére csökkentek a hőmérsékletek a gyári hűtőhöz képest a GFX chilla felszerelése után, i.e. 80->40°C. Vrm nem főtt meg, az is kapott bordát sőt még egy 40-es kisventit is, így működött egészen augusztus közepétől, tehát még az augusztusi végi, szeptemben eleji nagy melegben is, amikor agyba főbe toltam a clear sky-t( 95%< GPU usage). Ekkor 30°C volt az átlaghőmérséklet a szombámban. Kénytelen voltam lecserélni a refhűtőt, mivel azzal 3Dben élből lekapcsolt a kártya, biosból 25%kapott a venti, idle 80°C load 110°C. Ez mi ha nem szar? De még egyszer elmondom lassan hogy mindenki megértse:
...s.o.k.k.a.l. .h.ű.v.ö.s.e.b.b. .v.o.l.t. a. .g.f.x. .c.h.i.l.l.á.v.a.l...
...és sokkal halkabb is. De lehet úgy kellett volna feltennem a kérdést, hogy tegye fel az a kezét, akinek hűtőcsere nélkül döglött meg az rv770-e. Gyanítom így sem lennének kevesen. És akkor még sem említettem, hogy rv670-en is muzsikált nem egy ilyen hűtés, és semmi bajuk nem volt.
...Ja és a mostani Inno 9600GT-m az egyik legbutább hűtésű VGA amit valaha láttam, talán az Inno 6600GT az egyedüli ami űbereli, van egy darab 50es kisventi egy nem sokkal nagyobb méretű bordán, se a ramokon(ami ugye szintén ddr3), se a vrm chipeken nincs egy szál borda se. Tökéletesen műkdöik GPU 53-54°C. De lesz egy kis tuning, még jó hogy a Csillát vettem meg anno, mert ez jó nv karikra is.
#28782 amint írtam a vrm külön hűtést kapott, és nem 3 napig műkdött jól, hanem augusztus közepétől használtam így mindenn hiba nélkül egészen mostanáig. Pénteken ment tönkre, de kedd este óta nem futott 3D 1 percnél tovább a gépen. Nem fura senkinek hogy hullanak ezek a karik?
Aktív témák
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával