- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Aktív témák
-
Hali!
Lenne egy kérdésem. Asp-ben azt szeretném elérni, hogy egy mssql adatb-ban benne vannak az ügyfelek és ha belép ip alapján onnan azonosítható legyen és az adatait láthassa. Szóval nem passwordos, hanem ip-alapú azonosítás lenne.
Kérdés: hogyan tudom megnézni a csatlakozó gép ip-jét? (c# érdekelne, nem VB, ha lehet)
és hogy ezt hogyan tudom string forába konvertálni, hogy keresni tudjak az adatb-ban?
(a sima Tostring() is megfelel egy TextBox.Text-jében?)
előre is kösz -
andriscs
aktív tag
válasz
return.value #8 üzenetére
Hi!
Nem fikázás akart lenni, inkább csak egy észrevétel. Mi most tanuljuk ASP-t, és nekem eddig bejött, ezért szerettem volna a 1,5 perc alatt Visual Studio-val létrehozott oldalamat másokkal is megosztani.
Most már látom, hogy max a gépemen saját szervert futtatva mutathatom be lehengerlő tudásom
Azért köszi a hozzászólásokat, most már kicsit jobban képben vagyok. -
return.value
tag
Jaj, barátom, látom, nem nagyon vagy képben, csak a fikázás megy...
Nem az MS találta ki ezt. Elsősorban 2 fő oka van:
1. A nagy web szolgáltatók szerverein általában nem MS a platform, hanem vmi unix, vagy linux. Ennek megfelelően, a .NET-es alkalmazások futtatása nem lehetséges. (A mono project-et kivéve, de ahhoz meg nincs támogatás, ezért szolgáltató tuti nem rakja fel.)
2. ASP.NET-ben elsősorban üzleti alkalmazásokat fejlesztenek. Ha valaki egy ilyen rendszert akar, akkor bérel egy helyet vmi szolgáltatónál, betolja oda a saját Win2k3-as szerverét, és vidáman futtatja az alkalmazásokat.
Az ingyenes (ingyen nincs semmi!! csak a reklámból van nekik pééz) tárhelyeken meg felraknak egy MySql-t, megy egy PHP-t, oszt lehet tolni. Persze, ennek megfelelően support nincs..NET-es alkalmazásoknál nem lehet megcsinálni ilyen egyszerűen a deployment-et.
-
andriscs
aktív tag
válasz
return.value #6 üzenetére
Hi!
Miért nem lehet találni ingyenest? Ahol IIS fut, ott már fizetni kell érte? Biztos a Microsoft találta ki ezt isMekkora hülyeség, pedig ASP-ben tök király oldalakt lehet hamar létrehozni...
-
andriscs
aktív tag
válasz
return.value #2 üzenetére
Szia!
Írtam nekik, és válaszoltak, hogy nem támogatják. Nem tudom, hogy miért oloyan nagy cucc berakni azt a támogatást. 2 parancs.
Nem tudsz esetleg olyan ingyenes tárhelyet, ahol tuti támogatják? -
andriscs
aktív tag
Sziasztok!
Jó lenne, ha tudnátok segíteni egy kicsit ASP .NET ügyben. Létrehoztam egy .aspx oldalt, ami a localhost-on baromi jól fut, mert elindítottam az ASP .NET 1.1 támogatást. Fel szeretném rakni egy uw.hu saját oldalra, de ott explorerben az jelenik meg, amit az aspx file default-ban mutat nézőkére (sima szöveg, nincs gomb stb. ), Opera alatt pedig kidobja az ASP kódot. Kell valami külön konfig file vagy valami, hogy külső szerveren is fusson? Aki tud, segítsen pls!
Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest