- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
aytukabozs #87469 üzenetére
EU raktárak még:
[Coolicool]
[Merimobiles]
[1949deal]
[To2c] -
djapor96
senior tag
válasz
Cyborg #87445 üzenetére
Sajnos ez a belassulás szerintem árszínvonal kérdése... Volt új Galaxy S2-m, Note 1-em, HTC One-om és nem lassultak.... A feleségem OT-995-e kb. fél évig teljesen jó volt és utána elkezdett hülyéskedni. Hiába volt hard reset, semmi nem változott kolleganőm ezzel a tipussal ugyanígy járt. A céges ACE 3 kb. 4 hónapig volt smooth.... A Sony Live with Walkman szintén kb. fél évet bírt....
Szóval a presztizs Android telefonok azért jobban bírják a gyűrődést, mint az alulhardverezett közép kategóriásak...
Csak azt nem értem, hogy egy hard reset miért nem hoz megoldást....
-
alexw801
senior tag
válasz
tobias40 #87455 üzenetére
Én ezt használtam 2 db ZTE V987-en, az egyik még megvan a fiamnál:
V4.0B0MOD (18-12-2013):
Based on official Android 4.2.1 ROM (ZTE China release: ZTE-CN-9B18D-P188F04V1.1.3 / Custom build: B01 ; Stock kernel 3.4.5)
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40605947&postcount=1
Ezek Bruno Martins custom ROM-jai, nagyon kifinomultak, csak ajánlani tudom.
A needrom-mal óvatosan, ott vegyes a felhozatal. -
csabili74
aktív tag
válasz
aytukabozs #87469 üzenetére
Értem, köszönöm
legalább okosabb lettem ma is
-
RVR400
veterán
Az S2-nél jobban bírja a T6S, de nem megy el 1 napot AKTÍV HASZNÁLATTAL (igazából van valaki, aki ezt tudja mit jelent valójában? ), ahogy a telók 99,9999%-a sem, talán a THL 4400-asa meg 5000-ese tud ilyet, meg néhány bazinagy akksis teló.
A kijelző nem sima TFT, hanem JDL (tehát IPS kijelzős), a rendszer ezerszer gyorsabbb, mint az S2-n, a kijelző lesz valamivel csúnyább, mivel nem agyonszaturált AMOLED, és a képpontsűrűség is kisebb. A kamerája valamivel rosszabb az S2 kamerájánál, a vakuja meg semmi extra. A Jiayu F1 csak az akksiban és pixelsűrűségben jobb, az összes többi tulajdonságában jócskán elmarad a T6S-től. -
aytukabozs
addikt
válasz
svgyula #87467 üzenetére
Jaaaaj, mert valaki az utcán számolja össze ezeket, és nem eladási mutatók alapján van kimatekolva a dolog...?
Az más.(#87468) csabili74
"És hol vannak ilyen boltok, ha vannak?"
az internetenkomolyra fordítva az EU warehouse ezt jelenti igen, VÁM mondjuk kínából sincs a telókra, de EU-ból ÁFA sincs.
DE!
Az eus raktárak árai eleve magasabbak, és sok helyen még a szállitás is baromi drága.
1-2 kivételtől eltekintve, árban nem jössz ki jobban mint kintről rendelve, max. szállítási dőben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest