Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux - haladóknak (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-09-30 15:51:13

LOGOUT.hu

Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5024) jFox válasza cucmalajmc (#5016) üzenetére


jFox
őstag

Sziasztok!

Bár mostanában nem nagyon fórumoztam, de ne felejtsétek el, hogy ti is voltatok kezdők. És nektek is voltak hülya kérdéseitek. :DDD Nekem is. :DD

De tény, Linuxhoz csak az kezdjen, akinek van türelme. Nem mindíg megy az úgy, hogy : de jó proram felteszem, hol az install.exe. Ja az nincs. Szóval sok türelem kell hozzá, olvasgatás, (főleg neten, fórumokon, Google barát segítségével) , de megéri, mert meghálálja.
Nekem könnyű, mert már nem nagyon játszom, ha meg mégis rámjön, akkor ott a Crack Attac, és hasonló hívságok, ha nagyon elborúlok, akkor a HOMM3 megvan liuxra is.
Tehát ha játszani akarsz, akkor maradj a Window$ aktuális verzióinál, mert a legújjabb, legszebb játékok biztos, hogy az alatt fogank futni. Esetleg PS, XBox,stb.
DE! Ha szeretnél egy stabil, jól használható, jól forormálható oprendszert, és nem vagy lusta, akkor válaszd valamelyik Linux distrib-et. Egy jó tanács: lehetőleg ne a Debian-nal kezd! :DDD
UBUNTU, SUSE, MANDRIVA, UHU ezekkel el lehet kezdeni. Az utóbbit főleg azért javaslom, mert teljes magyar nyelvű dokunmentáció elérhető hozzá.

Egy kis kontraszt kedvcsinálónak: [Aero vs xgl/Beryl]

Vladi megnéztem én is (http://www.zegeniestudios.net/ldc/) nekem ajánlott 4 distrib-et is! :D
Üdv
jFox

--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux - haladóknak (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.