- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
cucmalajmc #5016 üzenetére
Sziasztok!
Bár mostanában nem nagyon fórumoztam, de ne felejtsétek el, hogy ti is voltatok kezdők. És nektek is voltak hülya kérdéseitek.
Nekem is.
De tény, Linuxhoz csak az kezdjen, akinek van türelme. Nem mindíg megy az úgy, hogy : de jó proram felteszem, hol az install.exe. Ja az nincs. Szóval sok türelem kell hozzá, olvasgatás, (főleg neten, fórumokon, Google barát segítségével) , de megéri, mert meghálálja.
Nekem könnyű, mert már nem nagyon játszom, ha meg mégis rámjön, akkor ott a Crack Attac, és hasonló hívságok, ha nagyon elborúlok, akkor a HOMM3 megvan liuxra is.
Tehát ha játszani akarsz, akkor maradj a Window$ aktuális verzióinál, mert a legújjabb, legszebb játékok biztos, hogy az alatt fogank futni. Esetleg PS, XBox,stb.
DE! Ha szeretnél egy stabil, jól használható, jól forormálható oprendszert, és nem vagy lusta, akkor válaszd valamelyik Linux distrib-et. Egy jó tanács: lehetőleg ne a Debian-nal kezd!
UBUNTU, SUSE, MANDRIVA, UHU ezekkel el lehet kezdeni. Az utóbbit főleg azért javaslom, mert teljes magyar nyelvű dokunmentáció elérhető hozzá.Egy kis kontraszt kedvcsinálónak: [Aero vs xgl/Beryl]
Vladi megnéztem én is (http://www.zegeniestudios.net/ldc/) nekem ajánlott 4 distrib-et is!
Üdv
jFox
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest