2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Xiaomi Bluetooth hangszóró: mutasd a hangod!

Leteszteltem a Xiaomi belépő kategóriás hangszóróját, de vajon sikerült meggyőznie?

[ ÚJ TESZT ]

Hangzásvilág, összegzés

Minden fontos tényezőt leírtam már, kivéve a legmeghatározóbbat az összegzés előtt, ez pedig a Xiaomi Bluetooth Speakers hangbeli tudása. Hallgattam rajta sok mindent, rockot, hip-hopot, dancet, electrot, jazzt, popot is, így alakult ki a véleményem, ami elég pozitív. Hangerejét közepesnek mondanám, a maximum hangerő mindenre elég volt nekem, szobában közepes hangerőn hallgattam, kültéren már elkelt a teljes tudása.

Nem torzít, nem rezonál sehogy se, ez nagyon tetszett benne. A magasak nagyon jók, középtartomány már kicsit torzít, a mély hangok közepesek, és legnagyobb meglepetésemre a mélyhangok is szépen jelen vannak, bár, sajnos nem elég intenzíven, mennyiségük elég közepes. A hat éves, 10-szer nagyobb sztereó hangszórómmal partiba van teljesen, sőt a környezetet jobban meg is rezegteti. Úgy éreztem, hogy mélyről próbálja feltolni a basszust és a mélyeket, és megy is neki elég szépen. Equalizer +Pro-val használtam sokat, na, ott meg aztán tényleg szép dolgokat ki lehet hozni belőle.


Xiaomi Speakers

Lehet még telefonálásra is használni a készüléket, viszont a mikrofon minősége miatt nem nagy lehetőséget látok benne, de jó ötlet volt ezt is belerakni, csak csiszolni kellett volna még rajta egy kicsit.


Xiaomi Speakers

Összegezve ezt a készüléket a következőt kell elmondanom róla az árához viszonyítva: szép megjelenés, kiemelkedő anyaghasználat, minőségérzet, LED-es visszajelzés, nagyon jó hangzás, viszont bosszantó a játékok utáni hangkésés. És hogy megérte ezt választanom? Igen. Nagyon megszerettem, tízezret abszolúte megért, sőt még többet is! Ajánlom Mindenkinek, aki kedvet kapott egy ilyen eszköz megvásárlásához.

Köszönöm a figyelmet!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.