2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Xiaomi Bluetooth hangszóró: mutasd a hangod!

Leteszteltem a Xiaomi belépő kategóriás hangszóróját, de vajon sikerült meggyőznie?

[ ÚJ TESZT ]

Igény, nézelődés a piacon, vásárlás

Mára már elég elterjedtnek számítanak a különféle vezeték nélküli elektronikus eszközök. Ezek a tárgyak rengeteg helyet megtakarítanak, ezáltal lecsökkentve életünk gondjainak számát.
Mikor tavaly augusztusban megvettem a telefonom, már az első zenehallgatáskor észrevettem, hogy nem nagy minőséget tettek bele, a hangerő se volt az igazi, hangzásilag pedig a magas hangokon kívül más nemigen ütötte meg a dobhártyámat.

Ennek tudatával, amikor valamit szerveztünk, bográcsozás, horgászás, szalonnasütés, gyümölcsszedés, akkor választanunk kellett, vagy a telefon enyhén szólva se legjobb "hangkeltő"-jén tesszük ezt meg, vagy a madárcsicsergést és a szellő halk morajlását hallgatjuk. Általában az utóbbit választottuk.

Teltek-múltak a napok, és egész egyszerűen elegem lett a gagyizásból, elkezdtem kutakodni az interneten, megoldásra várva. Ez körülbelül egy perc alatt meghozta a siker kulcsát, rátaláltam a Bluetooth-os hangszórókra.


Példa Bluetooth hangszórókra

Néztem a 3.000 Ft-os csodáktól egészen 20.000 Ft-os csodákig mindent, de halvány lila gőzöm se volt, hogy mit tudnak, ezért segítséget kértem a blogomban, amit meg is kaptam. Hosszú olvasgatás után két versenyző maradt bent: a JBL GO, valamint a Xiaomi üdvössége. Mindkettő ugyanannyiba került, végül a formaterv győzött, így megrendeltem a Xiaomi Speakerst a Xiaomishopról.


Xiaomi Speakers

A ketyere 4 nap alatt megérkezett, nagyon korrekt volt a bolt, ilyen pontos tájékoztatást nem mindenhol lehet kapni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.