2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Voltcraft ® Energy Logger 4000

Most lehull a lepel.... Mennyi az annyi? Nézzük meg!

[ ÚJ TESZT ]

Menürendszer

Keressünk neki egy földelt konnektort és várjunk még észhez tér, első dolog amit mutatni fog az a hálózati feszültség - az átfolyó áram - hálózati frekvencia.

Ezután be kell állítani. A MODE és a > gomb együttes nyomvatartásával az ID szimbólum villogni kezd, ez tulajdonképpen 10db fogyasztó külön mérését teszi lehetővé, mivel nekem csak a gépet, hangfalat, modemet, routert, monitort méri egy hosszabbítóról ezért az ID 0 állásban tökéletes. Ezek után be kell állítani ilyen dolgokat mint dátum formátum, tarifa (euro (is) van forint nincs). Ha ezekkel megvagyunk újra visszalép a feszültség - áram - frekvencia kijelzésre.

Menü:

"Power1": feszültség-, áram- és frekvencia kijelzés

"Power2": hatásos (W)-, látszólagos teljesítmény (VA) és
teljesítménytényező kijelzés (Cos fi)

"Consumption": összes energiafogyasztás kijelzés

"History“, napi energiafogyasztás követése

"ON-time“: napi üzemidő

"Forecast“: költség előrejelzés

"Time“: idő- és dátum kijelzés

A MODE gomb megnyomásával ugrálhatunk előre a különböző menük között. A > gombbal pedig visszafelé.
A fel és le gombokkal pl a power2 menün belül a maximálisan és minimálisan mért teljesítményeket tekinthetjük meg. Minden menün belül megvan a funkciója.

Található a készülék oldalán egy SD kártya hely, onnan az adatok menthetők számítógépre, és a mellékelt szoftverrel mindent ki lehet értékelni. Angol, német és francia nyelveket ismer.

Legalább 512MB-os FAT32 fájlrendszerűt igényel, ajánlott 1GB. Érthető a dolog mivel egyes esetekben akár 6hónapos adatokat másol rá.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.