2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

STAR N9000 – telefon vagy tablet?

Vajon hogy teljesít egy dual sim-es kínai okostelefon az itthon kapható versenytársaival szemben?

[ ÚJ TESZT ]

Multimédia, kamera

A masina hátulján elhelyezkedő fő kamera 5 megapixeles, félig autófókuszos modul, ugyanis a képernyőn megjelenő élő kép egy részére bökve a kamera odafókuszál. Gyenge fényviszonyok között egy közepesen erős LED-es villanó segít. Beállítások lehetőségek tárháza megint hatalmas, ugyanis konfigurálhatjuk az expozíciót, a fókuszálás módját, a képméretet, a képminőséget, a színhatást, az ISO érzékenységet, a színtelítettséget, a kontrasztot, a keménységet, valamint a fehéregyensúlyt is.

A telefonnal készített képek minősége ugyanakkor hagy maga után kívánnivalót, bár hozzáteszem, ezért az árért ne várjuk csúcsminőséget. [link]

A zenelejátszó igen egyszerű, hangszínszabályzót azonban kapott, a keverés mód és a háttérben futtatás is működik. A albumborítókat egyszerű képként megjeleníti, valamint válogathatunk előadók, zeneszámok és albumok szerint is. A hangminőség kihangosítva megfelelő, elég nagy lármára képes a masina, ám ekkor már zavaróan torzzá válik. Van FM-rádiónk, amihez a fülest kell csatlakoztatnunk a készülékhez.

Videólejátszás terén az N9000 hozza a kötelezőt, de semmi extrát nem nyújt.


Bár tényleg csak az alap dolgokat hozza a készülék, de a hangszínszabályzó és a sokféle beállítási mód fotózáskor talán a pozitív értékelés felé billenti a mérleget!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.