2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Házimozi rovat

Samsung LED TV

Az alábbi leírásban a Samsung UE40B7000WWXXH típusú LED televízió készülékét mutatom be részletesen.

[ ÚJ TESZT ]

Internet @TV - USB 2.0 Movie - Content Library

Internet @TV

Amennyiben nehéz dönteni a tévézés és a kedvenc netes oldalak böngészése között, akkor ajánlom mindenkinek, hogy tegye mindkettőt egyszerre. A készülék oldalán vagy alján ugyanis mindenféle kis widgetet, azaz apró alkalmazásokat elhelyezhetünk. Ezeket aztán böngészhetjük miközben épp a híradót vagy egy filmet nézünk.

Nemrég még Twitter alkalmazást is találtam rá, de többek között a Yahoo híreit, időjárás-jelentést, gazdasági híreket, valamint a YouTube-on található videókat, esetleg a Flickr-re feltöltött képeket böngészhetjük. Saját profilt is állíthatunk be, így a már korábban eltárolt képeinket, videóinkat is elérjük. Vannak még különböző játékok is, rendre Quizmaster, Texas Hold'Em, Sudoku.

Internet @TV bemutatása - Samsung.hu

USB 2.0 Movie

Abban az esetben ha nem rendelkezünk internettel, modemmel és/vagy routerrel, akkor jó szolgálatot tehet a készüléken található 2 db 2.0-ás USB kivezetés. Ezekre pendrive-ot, mp3 lejátszó vagy akár külső HDD-t rácsatlakoztatva szintén tudunk filmeket és képeket nézegetni vagy zenét hallgatni. Későbbiekben tervezem amúgy egy Samsung Story Station külső HDD vásárlását is (1TB - kb 27eFt), amin kényelmesen elférnek a nagy-felbontású videók, családi fotóalbumok, zenegyűjtemények.

USB 2.0 Movie bemutatása - Samsung.hu

Content Library

Az úgynevezett Content Library, avagy Tartalomkezelő nagyon sok előre telepített alkalmazást nyújt kicsiknek-nagyoknak egyaránt. A Galériában több tematikus menüpontban találunk recepteket, játékokat, fitnesz programokat, gyermekeknek meséket, stb. De akár mi magunk is készíthetünk különböző tartalmakat, sőt az internetről is beszerezhetünk újabbakat. Ezek egy része ingyenes, de vannak fizetős tartalmak is.

Content Library bemutatása - Samsung.hu

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.