2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

OPPO Find 5 Midnight bemutató

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Megnéztem, hogy mire képes ez az éjféli szörnyeteg Kína egyik legnívósabb gyártójától. Stílus a javából..

[ ÚJ TESZT ]

Összegzés

Adatkommunikáció, akkumulátor, összegzés:

Az adatkommunikáció terén egy szavam sem lehet a telefonra, ugyan nincs LTE modul benne, viszont van egy korrekt sebességű és stabil 3G (HSDPA, 42 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps), így a beépített Chrome böngészővel is elég jó élmény kapunk, hála a bivalyerős vasnak és a gyors adatkommunikációnak. A-GPS van a készülékben, ami gyorsan talál jelet és stabilan tartja is azt.

A WiFi tekintetében egy átlagos képességű modult kapunk 802.11 b/g/n (Portable Wi-Fi hotspot és Bluetooth és USB tethering) funkcióval. NFC van a készülékben. Bluetooth természetesen van, ráadásul negyedik generációs és A2DP-vel.

Az akkumulátor erős közepes, akár 1-2 napot is kibír visszafogott használattal, de ha komoly játékokkal játszunk, akkor hamar le tud merülni. Újdonság, hogy a gyártó szakemberei az új romban 30%-al fogták vissza az energiahasználatot, így elviekben akár 3 napig is működhet a készülék vagy talán tovább, ha nem sokat piszkáljuk.

Értékeljünk:

Tőlem megkapja a KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT minősítést, amennyiben ki tudunk adni rá ~129.000 Ft-ot, bár ebben benne van az ingyenes szállítás és a hivatalos 2 év gyári garancia is!

Jelenleg kb. egy árban van a Samsung Galaxy S4-gyel, de mindenképpen jobb minőséget képvisel az említett telefonnál, valamint sokkal stílusosabb és egyedibb, bár ez szubjektív. Tehát, ha valami egyedire vágysz, akkor ez a te játékszered.

Még egy két fontos dolog, a telefon kikapcsolt állapotban is képes ébreszteni, valamint be lehet állítani egy fix időpontot, hogy mikor kapcsoljon ki és mikor kapcsoljon vissza, pl. ha éjszaka nem használjuk, ezzel is energiát spórolva meg.

Bármilyen észrevételt és kérdést szívesen fogadok privátban.

Köszönöm a figyelmet!

Még visszatérek és következő tesztem alanya a következő termék lesz:

Azóta történt

  • Aviate Launcher HUN

    Az Aviate földrajzi helyzettől függő információkat jelenít meg az androidos telefonok főképernyőjén.

  • HUAWEI Ascend G700

    Megint 4 mag. Megint 5”. Természetesen Kínából. Csupán egy a sok közül, vagy egyéniség a sok között?

  • Alcatel One Touch S'Pop

    Mire képes ma egy egymagos MTK-procis olcsóság? Ugyan nem csak telefonálni, de sokkal többre ne számíts.

  • K-Touch Nibiru Mars One H1 teszt

    Mivel ez a teszt eddig hozzászólásként szerepelt, úgy éreztem, megérdemelne egy külön cikket itt a Logouton. Best Buy telefon 50 ezerért.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.