2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

OPPO Find 5 Midnight bemutató

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Megnéztem, hogy mire képes ez az éjféli szörnyeteg Kína egyik legnívósabb gyártójától. Stílus a javából..

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető:

Bevezető:

A remek kis Huawei Honor 2 eladása után úgy éreztem, hogy valami még egyedibb telefonra van szükségem. Amolyan fajtára, amivel tuti biztos, hogy nem találkozok idehaza az utcán sétálva és még a fent említett telefonnál is jobb darab. Ekkor jött a képbe az OPPO márkanév és ezen belül is a Find 5 Midnight modell.

Miután utánanéztem jó alaposan a márkának, kiderült, hogy elég jó termékeik vannak, amik ráadásul egyediek, jó minőségűek és rendkívül szimpatikusnak éreztem a vásárlókhoz való hozzáállásukat, illetve azt, hogy elég nagy közösség segít a szoftverfejlesztésében és alakításában.

A márkáról itt megtalálható minden információ:

[link]

Már régóta szemeztem a fehér változattal, de gondoltam megvárom a feketét, mivel az hozzám jobban illik. Ekkor örömmel szembesültem azzal a ténnyel, hogy már Európában is megrendelhető a telefon. Nem is kellett nekem több, megrendeltem a telefont a hivatalos európai áruházból.

Sajnos pont akkor tettem, amikor épp gond volt a bank rendszerében és sorra utasította vissza a fizetést, de az OPPO supportja elég segítőkész volt és a banknál is egy hét után megoldódott a hiba, így már nem állt semmi annak útjába, hogy megrendeljem a hőn áhított telefont.

Sajnos csak előrendelést vettek fel, mivel nem volt készleten, de pár hét után már úton is volt a csomagom Angliából. Kb. egy hét múlva már a kezemben is volt a csomag, amit itthon az egyik nagy futárszolgálat szállított ki teljesen korrektül.

Nekem sem kellett több és az átvétel után már neki is álltam kibontani a csomagot. Külön a doboz mellé csomagolták az európai USB töltőfejet. Ami persze szintén OPPO gyártmány, nem valami nevesincs cucc.

Aztán kezembe is vettem a telefon csomagolását, ami egy karton doboz.

Egy előre perforált helyen kell kinyitni. Ezt kibontva és a doboz tetejét felemelve elő is bukkan egy elég ízléses kis doboz, amiben megtalálható a telefon és a tartozékai.

Bizton mondhatom, hogy ilyen kiválóan elkészített kis dobozkával még nem találkoztam. Látszik, hogy nagyon odafigyeltek, arra hogy a kicsomagolás is egy élmény legyen a vevőnek.

A matt, fekete kis dobozon rajta van a márka és típus, a hátán pedig ezüst felirattal a specifikáció.

Most meg is lehet kapaszkodni valamiben, ugyanis egy kis mágnes csíkkal van lezárva a doboz, ami nagyon egyedi és ízléses. A dobozt széthajtva előbukkan maga a telefon szépen fóliázva, rajta pedig pár alapinformáció.

Őt kiemelve egy kis fül segítségével előtűnik egy papírcsomag, amiben megtalálható a SIM kártya tartó keret (egyébként ez microSIM-et fogad).

Aztán kapunk még kettő darab NFC matricát, valamint egy kis kézikönyvet.

A kis pakk alatt található még egy USA töltőfej is. Valamint egy minőségi hagyományos mikrofonos headset is, aminek nagyon finom puha gumiból készült a kábele, és van a mikrofonjánál egy felvevőgomb is. Ezzel elindítható illetve megállítható a zene, mivel amint bedugtuk a helyére, már meg is jelenik az egyedi zenelejátszó widget.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Aviate Launcher HUN

    Az Aviate földrajzi helyzettől függő információkat jelenít meg az androidos telefonok főképernyőjén.

  • HUAWEI Ascend G700

    Megint 4 mag. Megint 5”. Természetesen Kínából. Csupán egy a sok közül, vagy egyéniség a sok között?

  • Alcatel One Touch S'Pop

    Mire képes ma egy egymagos MTK-procis olcsóság? Ugyan nem csak telefonálni, de sokkal többre ne számíts.

  • K-Touch Nibiru Mars One H1 teszt

    Mivel ez a teszt eddig hozzászólásként szerepelt, úgy éreztem, megérdemelne egy külön cikket itt a Logouton. Best Buy telefon 50 ezerért.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.