2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Nokia BH-503 teszt

Sztereó Bluetooth headset

[ ÚJ TESZT ]

Működés

Szintén a jobb oldalon található középen a 3 állapot-visszajelző led. Ezek rendre piros, kék és zöld fényt bocsájtanak ki. A multifunkciós gomb 3mp-ig való nyomva tartására kapcsol be, ezt jelzi a zöld led. Szintén a zöld led jelzi a töltés végét is. Ugyan ez visszafelé a piros ledre is vonatkozik. Vagyis kikapcsolásnál és a töltésnél a piros led világít. Kék led jelzi, hogy a készülék működik. Használat közben pár másodpercenként felvillan. Új készülékhez való csatlakoztatáskor pedig folyamatos gyors villogással tudatja, hogy készen áll a kapcsolódásra. Bekapcsolásnál a legutoljára párosított eszközhöz kapcsolódik automatikusan. Ez nagyjából 1-2 mp-et vesz igénybe.

A hangerőgombok szintén rendelkeznek egy kis extrával. Nem nagy dolog, de ha elértük a minimális/maximális hangerőt, akkor egy pittyenéssel tudatja a felhasználóval, hogy nincs tovább. Az egyetlen zavaró tényező, hogy ha minimumra állítjuk, akkor iszonyatos hangerővel szól a pittyenés.

Telefonálásnál használható a jobb oldali mikrofon. Beszélő feleim nem panaszkodtak hangminőségbeli problémára, és én szintén nem tapasztaltam semmilyen furcsaságot. Jó élmény a telefonálás vele.

Még egy fontos dolog van. Ez pedig nem más, mint a használhatóság hatósugara. Hivatalosan 10m-en belül használható. Gyakorlatban viszont sajnos ez legfeljebb 6-7m körül van. Ha pedig egy fal van köztünk, akkor inkább csak 4m a maximum.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.