2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Nokia BH-503 teszt

Sztereó Bluetooth headset

[ ÚJ TESZT ]

Külső

A készülék két színpárosban kapható. Az egyik a tesztben is látható piros-fekete, illetve van a ezüst-fekete kombináció.

Az egészet úgy alakították ki hogy a tartópánt a fej mögött, tarkónál fut körbe. Sportoláshoz is kiváló. Anyaga kellemesen flexibilis, így szinte minden fejméretre elég lesz. Azonban ebben a pántban nincs semmi elektronika, a jobb és bal felet összekötő vezetéken kívül, így minden súly a két fülre hárul. Ezekben található az akkumulátor, a mikrofon és a vezérlő gombok.

A gombok egy kör alakú, az iPod tárcsájához hasonló felületen helyezkednek el, a jobb oldalon. A felső egy multifunkciós gomb. Segítségével lehet a készüléket ki- és bekapcsolni, és a zenehallgatás közben a hívásokat kezelni. Emellett a szokásos play/pause illetve az előző/következő gombok vannak rajta. A nyomáspontjuk nagyon jó, nem lötyögnek. Aprót kattannak ha megnyomjuk őket.

A tetején helyezkednek el a hangerő szabályzó gombok, amik jó minőségű gumiból készültek. Az alsó részen - szemből nézve - található a mikrofon, hátul pedig a szabványos vékony Nokia töltő csatlakozó. A bal oldal viszont puritán, konkrétan semmi nincs rajta a Nokia logón kívül.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.