2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Motorola RAZR i - Atomnagyágyú

A Motorola az Intel Atom processzorát dobták bele a minőségi készülékházba, lássuk, hogyan szuperál!

[ ÚJ TESZT ]

Multimédia

Multimédia

A hátlap tetején elhelyezkedő 8 megapixeles, autofókuszos, LED-es villanóval megtámogatott kamera egy síkban van az üveglappal, ebből csak a LED emelkedik ki. A kamera beállítási lehetőségei megvannak, példának okáért van motívumprogram, ISO, fehéregyensúly, stb. A fontosabb, hogy gyárilag kapunk HDR funkciót is. A kamera gyorsan működik, folyamatosan fókuszál, és ezt jelzi egy kis zöld pötty a kijelzőn is. A kamera szoftvere is teljesen korrekt, alulra helyezték el a funkciókat a gyors elérés érdekében. Az elkészült képek elég korrektek, sőt mobilos viszonylatban elég jók. Az ég nem ég ki, a részleteket is próbálja megőrizni a kamera, de az időjárás keresztbe tesz, ahogy ez lenni szokott így november-december felé. Zajosodás látható sok helyen, a rossz időjárás ront a minőségen, ezért jobb nyáron fotózgatni.

[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]

A videózás 1080p-ben történik, azaz FullHD-ban. Eközben van folyamatos fókusz, és 30 képkocka/másodperc gyorsasággal rögzít, sztereó hangsávval. A videó jó minőségű, de ezzel nem is nagyon szokott gond lenni mostanság szerencsére. IDE kattintva megnézhetjük az eredményt.

Zenehallgatásra nagyon is ideális a készülék, a lejátszó bár az alap 4.0-ás player, mégis szépen szól. A külső hangszóró igen hangos, nem nagyon torzít, ami plusz pont, és fülhallgatón még jobb a produkció. Albumborítók, ID3 tagek alapján szűrés természetes már, hangszínszabályzó is van.

Videóból se nagyon válogat, FullHD nem gond, külső alkalmazás után mindenféle formátumot lejátszik a cucc. Filmnézésre is ideális ezáltal, és ilyen kijelzőméreten már lehet értelme.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.