2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Motorola RAZR i - Atomnagyágyú

A Motorola az Intel Atom processzorát dobták bele a minőségi készülékházba, lássuk, hogyan szuperál!

[ ÚJ TESZT ]

Adatkommunikáció, összegzés

Adatkommunikáció, összegzés

Az adatátviteli rész mostanra kezd sablonossá válni, hogy minek is kell minimum benne lennie egy telefonban. Ez itt is érvényesül, a 4 sávos GSM és 4 sávos 3G modul megvan, Wi-Fi (a/b/g/n), GPS, Bluetooth (2.1), NFC, DLNA-t is kapunk. A Wi-Fi-vel nincs gond, a GPS elég gyorsnak mondható.

A böngésző a kijelzőhöz igazodva tördeli az oldalakat, elég fürge, Flash is van, és a multitouch sebessége elég gyorsnak mondható. Böngészni nagyon jó vele, és a kijelző is adott hozzá. Akinek ez fontos, az megelégedéssel fogja használni, ebben biztos vagyok.
A kevlár alatt egy 2000 mAh-s lítium-ion telep tanyázik, ez elég izmosnak mondható ehhez a kijelzőhöz és SoC-hoz. Az üzemidőn is meglátszik ez, mert kemény használattal is 1,5 nap biztosan megvan. Ez nagyon jó adatnak mondható a tepsik körében hallható max. 1 napos üzemidőhöz képest.

A Motorola terméke mélyen belopta magát a szívembe az anyaghasználatával, gyorsaságával, eleganciájával és jó üzemidejével. A picit gyengébb kamerát ezért el is lehet neki nézni, csak ennek a sok dicséretnek, minőségnek ára is van, ami nem kevés. Pontosabban 115 ezer forintnyi magyar bankjegyet kell érte leperkálni, hogy magunkénak tudhassuk. Kicsit magasra tették az árat, ennyiért már HTC One X-et is kapunk akár, a HTC One S-ről nem is beszélve. A Samsung Galaxy S II is kapható jóval olcsóbban és még a Galaxy Nexus is. Persze meg kell fizetni a plusz dolgokat, de ilyen borsos áron többen lemondanak róla. A legnagyobb baj persze az, hogy hivatalosan itthon nem kapható, ezért is lehet magas az ára. Mindenkinek végig kell gondolnia, mennyit ér neki ez a csöppség, és csak utána megvásárolni. A magas ár a minősítésemet is lehúzta, ezért, valamint a rizikós processzor és a gyengébb kamera miatt sajnos csak egy nagyon erős Tetszett pecsétet tudok adni.

A készüléket a Part Nero GSM biztosította.

sdd2

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.