2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

LG G2 bemutató

Komoly kis masina ez a piac egyik legerősebb hardverével, mutatós külsővel, és néhány hibával. De nem bántam meg!

[ ÚJ TESZT ]

Összegzés

Anno, nagyon sokat vacilláltam a Sony Xperia Z1 és az LG G2 között, és azt kell mondjam, nem bántam meg a döntésem. Habár volt Z1 is a kezemben, nem volt olyan kényelmes, a prémium anyaghasználata ellenére. Legfőképp a viszonylag vastag kávája miatt. Ráadásul a tulajdonosa azt is mondta, hogy nem bírja olyan jól, de szerintem azzal sem jártam volna rosszul. Már csak a microSD foglalat, és az igényes Sony felület és kamera miatt, talán majd egyszer a jövőben.

Igényes, átgondolt telefont keresel? Vedd számításba a G2-t is.

De az LG G2 sem hibátlan. (Szép is lenne, ha lenne ilyen telefon) Az egyik legfájóbb a microSD bővíthetőség hiánya. Nem is értem, hogyan lehet egy ilyen eszközből kihagyni. Igaz, a HTC esetében sincs ilyen opció. A másik komoly hiányosság, a plasztik használata. Nem az anyaggal van baj, leginkább azzal, hogy minden fényes.

Emiatt az ujjlenyomatokra hiperérzékeny, és a hátlap egy kicsit kopogós is. Különféle fórumok említik, hogy kicsit ropog az ember keze alatt, de én ezt nem tapasztalom. Masszívan össze van rakva. A kamera sincs a helyzet magaslatán, és a magam részéről jobban elviseltem volna a 3,5 jacket a készülék felső részén.

Feltörekvőben, csak ez tartson ki a későbbiekben

Szóval, csakhogy befejezzem a mondanivalómat, komoly kis masina ez. Nem kevés funkcióval, a piac egyik legerősebb hardverével, mutatós külsővel. Már csak egyetlen komoly kérdés maradt. Mennyit kell ezért fizetnünk?! 130-140 ezer forint, tárhelytől függően. Nem kevés pénz, főleg magyar viszonylatban, de ha azt vesszük, hogy a riválisok mennyit kérnek a gépeikért, akkor egyáltalán nincs eltúlozva az ára.

A szolgáltatói verziók csak 16GB-osak, így aki a 32GB-ot szeretne, annak marad a független verzió.
Annyi biztos, aki ilyen eszközt vesz, annak biztos nem lesz komoly problémája az elkövetkezendő 2-3 évben. Az egyedüli, ami bizonytalan, az a későbbi szoftveres támogatás, de az eddigi jelek szerint az LG erre a területre is jelentősen ráfeküdt, reméljük a terveiket, és a határidőket is képesek lesznek tartani. Majd az idő megmutatja mindezt.

Azóta történt

  • LG G3 és LG G Watch R

    Manapság divatos az okosóra és okostelefon kombinációja: lássuk mit tud az LG házon belüli kombó megoldása!

  • LG G2 LCD és digitalizáló csere otthon

    Súlyos ezreket takaríthatunk meg, ha magunk csináljuk. Maximum a kapcsolatunk megy rá!

  • Logout TV: LG G4, a G-pont

    Az LG G-sorozat legújabb tagját vizsgáljuk meg, amely bőr hátlappal tűnik ki a tömegből, de sok újdonságot is kapott.

  • Custom ROM-ok világa

    Növekedhet a sebesség, jobb lehet a multitasking, de lehet, hogy ezekért a kamera minőségével fizetünk.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.